Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Buick Quiettuning - tišina u vožnji

Autor: Daniel Bevandić Objavljeno: 15.10.2013. 16:32

High tech 

Buick Quiettuning - potpuna tišina u vožnji

Buick Quiettuning - tišina u vožnji

Luksuzna marka General Motorsa Buick polako, ali sigurno vraća se u sam vrh svjetskih luksuznih limuzina. Osim posve novih, mladenački orijentiranih, dizajnerskih rješenja veliki adut su i nova tehnološka rješenja.

Novi modeli limuzina Regal (luksuzna inačica Opel Insignije) i La Crosse te SUV-ova Enclave i Encore nude i zanimljivu Quiettuning tehnologiju. Naime, američkom poimanju ugodne vožnje na prvom mjestu je tišina u vožnji.  

2014-Buick-Regal-GS-front-threee-quarter

Počevši od tihog motora, nečujnog ovjesa i malog otpora kotrljanja guma Quiettuning tehnologija uključuje posebna stakla koja su trostruko više laminirana nego standardna, posebne gumirane brtve na svim vratima, obloge poklopca motora te unutrašnje strane vrata. Efekt? Putovanje u potpunoj tišini... ili uz omiljene glazbene note!

Ključne riječi:
Buick Nove tehnologije
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.