Vidiauto Automobili Automoto sportovi Modificirana Opel Astra za utrke

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.08.2015. 11:12

Priprema se još jedna verzija popularne Astre 

Modificirana Opel Astra za utrke

Modificirana Opel Astra za utrke

Paralelno s najavom nove Opel Astre, iz Rüsselsheima stiže najava još jedne Astre, namijenjene za utrke.

Za 2016 TCR International Series Opel razvija trkaći automobil Astra, a nakon što se u rujnu na Frankfurtskom auto salonu predstavi potpuno nova Astra mjesec dana kasnije, u listopadu, počinje razvoj trkaće verzije. Modificirana Astra je namijenjena za utrke modificiranih cestovnih automobila i bit će usklađena s aktualnim odredbama natjecanja TCR series za nacionalne i međunarodne amaterske utrke.

Opel Astra trkaca verzija (2)

TCR series je uveden 2015. godine i temelji se na konceptu triju stupova koji uključuje nacionalna i kontinentalna prvenstva uz globalnu utrku TCR International Series – pri čemu svi imaju u potpunosti iste tehničke odredbe. TCR vozilo se stoga može koristiti širom svijeta bez dodatnih tehničkih modifikacija. Iz Opela najavljuju dvolitarske turbo motore snage od 330 KS i maksimalnog okretnog momenta od 410 Nm dok će ostale tehničke specifikacije biti objavljene nešto kasnije.

Ključne riječi:
2016 Astra Frankfurt Opel utrka
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 29. studeni 1996.

11-29-1996 Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik VW-a odstupa nakon špijunske afere

Predsjednik Volkswagena Jose Ignacio Lopez morao je odstupiti s položaja nakon optužbi da je ukrao trgovačke tajne iz General Motorsa za vrijeme dok je radio u toj tvrtci. Lopez je 1993. zajedno s još trojicom menadžera iz GM-a prešao u VW.

vs

.::.