Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 17.06.2014. 19:42

Nissan i PlayStation 

Otkriven virtualni superautomobil Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan je predstavio novi model automobila, ali Concept 2020 Vision Gran Turismo možete voziti samo na PlayStationu, ne i na cesti.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo predstavljen je u povodu 15 godišnjice legendarne vozačke igre Gran Turismo, a nastao je u suradnji Nissana i tvrtke Polyphony Digital, stvaratelja igre Gran Turismo za PlayStation. Istovremeno, Concept 2020 Vision Gran Turismo predstavlja i Nissanovu viziju njihovog automobila vrhunskih performansa u budućnosti.

Nissanovi dizajneri iz Londona opasno su se zagrijali kada su dobili zadatak iz snova, da stvore automobil za svoju garažu iz mašte. Uskoro, na modelu su zbog dobrog izgleda počeli surađivati i inženjeri iz Nissanova tehničkog centra u japanskoj Atsugi. Ne bi nas začudilo kada bi ovaj koncept zaživio jednog dana i u tri dimenzije, u stvarnosti.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo (2)

Kakav je u praksi Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo moći ćete isprobati u srpnju 2014. kada kreće preuzimanje igre Gran Turismo 6.

U prethodnim verzijama PlayStation igre Gran Turismo mogli su se voziti Nissan GT-R i Nissan Skyline, a zbog svojih performansi i poticanja adrenalina Nissanovi su automobili više zastupljeni od bilo koje druge automobilske marke.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo (3)
Ključne riječi:
Gran Turismo GT-R igra Nissan PlayStation Skyline
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs

.::.