Vidiauto Novosti Najave Pogledajte novi Nissan Pulsar

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.05.2014. 16:49

Nissan 

Pogledajte novi Nissan Pulsar

Pogledajte novi Nissan Pulsar

Nissan Pulsar u prodaju stiže već na jesen 2014. Ima međuosovinski razmak od 2700 mm te duljinu 4385 mm.

Hatchback Nissan Pulsar ima pet vrata, donosi nove tehnologije već u serijsku opremu, a ponuda motora sastojat će se od dva turbobenzinca i jednog turbodizelaša. Benzinski 1,2-litreni DIG-T razvija 115 KS, dok će drugi turbobenzinac obujma 1,6 litara i snage 190 KS biti u ponudi početkom 2015. godine. U dizelskoj ponudi 1,5-litreni dCi je već poznat - snage je 110 KS i razvija 260 Nm okretnog momenta. Nissan Pulsar može se naručiti i s Nissanovim naprednim automatskim mjenjačem XTronic koji pri malim brzinama vrtnje motora iznimno glatko prenosi snagu, dok su pri većim opterećenjima promjene izravnije i pozitivne.

Nissan Pulsar (8)

Novi Nissan Pulsar donosi pomoć pri naglom kočenju, prepoznavanje pomičnih objekata, upozoravanje na nehotično skretanje iz prometne trake i nadzor mrtvog kuta. Pulsar je jedini automobil u klasi koji na barem jednom modelu iz palete u serijskoj opremi nudi sustave za prepoznavanje pomičnih objekata, upozoravanje na napuštanje prometne trake i nadzor mrtvog kuta.

Nissan Pulsar (1)
Nissan Pulsar (2)
Nissan Pulsar (3)
Nissan Pulsar (4)
Nissan Pulsar (5)
Nissan Pulsar (6)
Nissan Pulsar (7)
Ključne riječi:
dCi DIG-T Nissan Pulsar XTronic
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.