Vidiauto Novosti Najave Pogledajte novi Nissan Pulsar

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.05.2014. 16:49

Nissan 

Pogledajte novi Nissan Pulsar

Pogledajte novi Nissan Pulsar

Nissan Pulsar u prodaju stiže već na jesen 2014. Ima međuosovinski razmak od 2700 mm te duljinu 4385 mm.

Hatchback Nissan Pulsar ima pet vrata, donosi nove tehnologije već u serijsku opremu, a ponuda motora sastojat će se od dva turbobenzinca i jednog turbodizelaša. Benzinski 1,2-litreni DIG-T razvija 115 KS, dok će drugi turbobenzinac obujma 1,6 litara i snage 190 KS biti u ponudi početkom 2015. godine. U dizelskoj ponudi 1,5-litreni dCi je već poznat - snage je 110 KS i razvija 260 Nm okretnog momenta. Nissan Pulsar može se naručiti i s Nissanovim naprednim automatskim mjenjačem XTronic koji pri malim brzinama vrtnje motora iznimno glatko prenosi snagu, dok su pri većim opterećenjima promjene izravnije i pozitivne.

Nissan Pulsar (8)

Novi Nissan Pulsar donosi pomoć pri naglom kočenju, prepoznavanje pomičnih objekata, upozoravanje na nehotično skretanje iz prometne trake i nadzor mrtvog kuta. Pulsar je jedini automobil u klasi koji na barem jednom modelu iz palete u serijskoj opremi nudi sustave za prepoznavanje pomičnih objekata, upozoravanje na napuštanje prometne trake i nadzor mrtvog kuta.

Nissan Pulsar (1)
Nissan Pulsar (2)
Nissan Pulsar (3)
Nissan Pulsar (4)
Nissan Pulsar (5)
Nissan Pulsar (6)
Nissan Pulsar (7)
Ključne riječi:
dCi DIG-T Nissan Pulsar XTronic
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs