Vidiauto Novosti Najave Pogledajte novi Nissan Pulsar

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.05.2014. 16:49

Nissan 

Pogledajte novi Nissan Pulsar

Pogledajte novi Nissan Pulsar

Nissan Pulsar u prodaju stiže već na jesen 2014. Ima međuosovinski razmak od 2700 mm te duljinu 4385 mm.

Hatchback Nissan Pulsar ima pet vrata, donosi nove tehnologije već u serijsku opremu, a ponuda motora sastojat će se od dva turbobenzinca i jednog turbodizelaša. Benzinski 1,2-litreni DIG-T razvija 115 KS, dok će drugi turbobenzinac obujma 1,6 litara i snage 190 KS biti u ponudi početkom 2015. godine. U dizelskoj ponudi 1,5-litreni dCi je već poznat - snage je 110 KS i razvija 260 Nm okretnog momenta. Nissan Pulsar može se naručiti i s Nissanovim naprednim automatskim mjenjačem XTronic koji pri malim brzinama vrtnje motora iznimno glatko prenosi snagu, dok su pri većim opterećenjima promjene izravnije i pozitivne.

Nissan Pulsar (8)

Novi Nissan Pulsar donosi pomoć pri naglom kočenju, prepoznavanje pomičnih objekata, upozoravanje na nehotično skretanje iz prometne trake i nadzor mrtvog kuta. Pulsar je jedini automobil u klasi koji na barem jednom modelu iz palete u serijskoj opremi nudi sustave za prepoznavanje pomičnih objekata, upozoravanje na napuštanje prometne trake i nadzor mrtvog kuta.

Nissan Pulsar (1)
Nissan Pulsar (2)
Nissan Pulsar (3)
Nissan Pulsar (4)
Nissan Pulsar (5)
Nissan Pulsar (6)
Nissan Pulsar (7)
Ključne riječi:
dCi DIG-T Nissan Pulsar XTronic
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 5. srpanj 1933.

Začetak legende zvane Autobahn

Fritz Todt proglašen je ukazom Adolfa Hitlera glavnim inspektorom za njemačke ceste uz glavni zadatak da izgradi sustav autocesta. Do 1936. je izgrađeno oko 100.000 km autocesta čime je njemačka dobila najsuvremeniju cestovnu mrežu u svijetu.

vs