Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Nešto lijepo za petak popodne - Twingospođice

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.09.2014. 17:06

Ljepotice i automobili 

Nešto lijepo za petak popodne - Twingospođice

Nešto lijepo za petak popodne - Twingospođice

Iza pojma Twingospođice krije se promocija novog Renault Twinga koji stiže na hrvatsko tržište, a ljepotice sudjeluju u nagradnoj igri.

Renault Twingo, gradski automobil u novom ruku, stiže na hrvatsko tržište, a osim stražnjeg pogona i motora smještenog iza, Twingo će vam biti zanimljiv po još nečemu: četiri djevojke koje će ga voziti i usput se natjecati.

Na cestama ćete do 25. rujna viđati bijeli, crveni, plavi i žuti Renault Twingo, a u Twingu će se smiješiti četiri ljepotice - Anamarija Asanović, Vanda Winter, Lorena Nosić i Korana Gvozdić. One će do sljedećeg petka sa svojim Twingom sudjelovati u urbanoj društvenoj igri koju organizira Renault, a cilj natjecanja u stvarnom i virtualnom svijetu je skupiti što više komentara, lajkova i podjela na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Svaka djevojka će preko društvenih mreža odabrati po tri djevojke i zajedno s njima će pokušati doći do što veće pojavnosti na društvenim mrežama.

Twingo plavi i Korana

Korana Gvozdić, bivši model i televizijska voditeljica

Od Twingospođica se očekuje dobro vozačko znanje tako da će na Twingo izazovima u Zagrebu i Rijeci morati pokazati koliko su vješte vozačice te znaju li iskoristiti sve Twingove funkcionalnosti.

Ekipa Twingospođica koja putem društvenih mreža i na Twingo izazovima prikupi najviše bodova nastavlja svoju avanturu na vikend izletu u Parizu. A što će drugo raditi u Parizu nego - shoppingirati u Galeries Lafayette ;)

Twingo bijeli i Anamarija

Anamarija Asanović je mlada dizajnerica, kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića

Nakon natjecanja Twingo će ostati u njihovom vlasništvu u sljedećih godinu dana. Više na www.twingospodice.hr

Twingo crveni i Vanda

Vanda Winter je kazališna i televizijska glumica i pjevačica.

Twingo žuri i Lorena

Lorena Nosić je radijska voditeljica

Ključne riječi:
ljepotice Renault Twingo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. travanj 1926.

4-2-1926 Rođen Jack Brabham

Rođen Jack Brabham

Na današnji dan 1926. godine rođen je Jack Brabham, vozač Formule 1, u Hurstvilleu, New South Wales, Australija. Slavni Brabham tri puta je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

vs

.::.