Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Nešto lijepo za petak popodne - Twingospođice

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.09.2014. 17:06

Ljepotice i automobili 

Nešto lijepo za petak popodne - Twingospođice

Nešto lijepo za petak popodne - Twingospođice

Iza pojma Twingospođice krije se promocija novog Renault Twinga koji stiže na hrvatsko tržište, a ljepotice sudjeluju u nagradnoj igri.

Renault Twingo, gradski automobil u novom ruku, stiže na hrvatsko tržište, a osim stražnjeg pogona i motora smještenog iza, Twingo će vam biti zanimljiv po još nečemu: četiri djevojke koje će ga voziti i usput se natjecati.

Na cestama ćete do 25. rujna viđati bijeli, crveni, plavi i žuti Renault Twingo, a u Twingu će se smiješiti četiri ljepotice - Anamarija Asanović, Vanda Winter, Lorena Nosić i Korana Gvozdić. One će do sljedećeg petka sa svojim Twingom sudjelovati u urbanoj društvenoj igri koju organizira Renault, a cilj natjecanja u stvarnom i virtualnom svijetu je skupiti što više komentara, lajkova i podjela na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Svaka djevojka će preko društvenih mreža odabrati po tri djevojke i zajedno s njima će pokušati doći do što veće pojavnosti na društvenim mrežama.

Twingo plavi i Korana

Korana Gvozdić, bivši model i televizijska voditeljica

Od Twingospođica se očekuje dobro vozačko znanje tako da će na Twingo izazovima u Zagrebu i Rijeci morati pokazati koliko su vješte vozačice te znaju li iskoristiti sve Twingove funkcionalnosti.

Ekipa Twingospođica koja putem društvenih mreža i na Twingo izazovima prikupi najviše bodova nastavlja svoju avanturu na vikend izletu u Parizu. A što će drugo raditi u Parizu nego - shoppingirati u Galeries Lafayette ;)

Twingo bijeli i Anamarija

Anamarija Asanović je mlada dizajnerica, kći bivšeg nogometaša Aljoše Asanovića

Nakon natjecanja Twingo će ostati u njihovom vlasništvu u sljedećih godinu dana. Više na www.twingospodice.hr

Twingo crveni i Vanda

Vanda Winter je kazališna i televizijska glumica i pjevačica.

Twingo žuri i Lorena

Lorena Nosić je radijska voditeljica

Ključne riječi:
ljepotice Renault Twingo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 3. prosinac 1979.

12-3-1979 Kraj Pacera

Kraj Pacera

Tvrtka AMC proizvodi posljednji Pacer. Automobil neobičnog futurističkog dizajna postao je vrlo popularan radi, za američke standarde, niske potrošnje goriva. Pacer je novim generacijama postao poznat po filmu Wayne's world u kojem ga vozi Garth.

vs