Vidiauto Automobili Predstavljamo Nešto drugačije - Twingo Papillon

Autor: m.s Objavljeno: 25.09.2013. 12:22

Renault 

Nešto drugačije - Twingo Papillon

U Renaultu kao da su se odlučili poigrati s proljetnim bojama, iako je jesen - Twingo Papillon i izgleda poput leptira jer dolazi s posebnom metaliziranom ljubičastom bojom Ultra.

U odnosu na druge Twingače, Papillon ljubičaste detalje ima i na 15-inčnim naplatcima od lake slitine, a leptirići se nalaze i na vratima (radi se o naljepnicama). Pogled na stražnji dio vozila otkriva natpis Papillon, a zavirili smo i unutrašnjost Twinga koju također krase ljubičasti detalji.

Renault Twingo Papillon (6)

I naplatci su u posebnoj boji

Od ostale opreme Renault Twingo Papillon ima klimu, prednja svjetla za maglu, regulator i ograničivač brzine, električno namještanje vanjskih retrovizora, a stražnja je klupa djeljiva i može se pomicati jer je klizna. Od multimedije dobit ćete radio s čitanjem CD/MP3 diskova, Bluetooth za telefoniranje bez ruku USB i AUX za spajanje vanjskih uređaja. Cijena za ovaj leptirić je 59.500 kuna.

Ključne riječi:
Papillon Renault Twingo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 23. srpanj 1903.

Proizveden prvi Ford Model A

Prvi Ford Model A isporučen je svom vlasniku Dr. Ernstu Pfenningu iz Chicaga.  Automobil je znatno pridonio razvoju tvrtke te popločio put budućim uspješnim modelima poput legendarnog T.

vs