Vidiauto Automobili Predstavljamo Nešto drugačije - Twingo Papillon

Autor: m.s Objavljeno: 25.09.2013. 12:22

Renault 

Nešto drugačije - Twingo Papillon

U Renaultu kao da su se odlučili poigrati s proljetnim bojama, iako je jesen - Twingo Papillon i izgleda poput leptira jer dolazi s posebnom metaliziranom ljubičastom bojom Ultra.

U odnosu na druge Twingače, Papillon ljubičaste detalje ima i na 15-inčnim naplatcima od lake slitine, a leptirići se nalaze i na vratima (radi se o naljepnicama). Pogled na stražnji dio vozila otkriva natpis Papillon, a zavirili smo i unutrašnjost Twinga koju također krase ljubičasti detalji.

Renault Twingo Papillon (6)

I naplatci su u posebnoj boji

Od ostale opreme Renault Twingo Papillon ima klimu, prednja svjetla za maglu, regulator i ograničivač brzine, električno namještanje vanjskih retrovizora, a stražnja je klupa djeljiva i može se pomicati jer je klizna. Od multimedije dobit ćete radio s čitanjem CD/MP3 diskova, Bluetooth za telefoniranje bez ruku USB i AUX za spajanje vanjskih uređaja. Cijena za ovaj leptirić je 59.500 kuna.

Ključne riječi:
Papillon Renault Twingo
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.