Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Citroen C4 Cactus na plesnom podiju

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 09.07.2015. 09:32

Veliki Francuski plesnjak 

Citroen C4 Cactus na plesnom podiju

Citroen C4 Cactus na plesnom podiju

Citroen je generalni pokrovitelj velikog Francuskog plesnjaka u utorak 14. srpnja 2015. na Trgu bana Jelačića u Zagrebu od 19:30 sati.

Francuski plesnjak, povodom velikog francuskog državnog praznika kojim se obilježava pad Bastillle i početak Francuske revolucije 1789. godine, održava se u sklopu Rendez-vous Festivala Francuske u Hrvatskoj, plesat će se uz Nicolasa Quesnoita, pjevati i svirati uz francuski bend Les Balochiens, uživati u francuskim specijalitetima u Johannu Franku, a pripremljene su i nagrade za najsretnije koji dođu na glavni zagrebački trg.

3 (2)

Citroen C4 Cactus

Pročitajte detaljan test Citroen C4 Cactus 1.6 BlueHDi 100 Feel

Po uzoru na tradiciju njegovanu u Parizu i ostalim francuskim gradovima, ali i na ulicama širom svijeta, Francuski Plesnjak se na zagrebačkim ulicama održava po prvi put. Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj održava se od svibnja do rujna 2015. diljem Hrvatske, a tijekom višemjesečnoga programa multidisciplinarnoga karaktera koji obuhvaća više od 150 događanja u 22 grada, hrvatskoj će se publici predstaviti francuska kultura kroz glazbu, vizualnu umjetnost, kazalište, cirkus, ples, dizajn, arhitekturu, književnost, film, ali i gospodarstvo, modu, raspravu o društvenim i globalnim pitanja, sport, gastronomiju, turizam, znanost i obrazovanje.

slika 1

Martina Bienenfeld (TZGZ), Gordana Brlek (Peugeot, Citroën i DS u Hrvatskoj), Alemka Lisinski (Rendez-vous), Vesna Kusin (zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba), Michèle Boccoz (veleposlanica Francuske u Hrvatskoj) i Nicolas Quesnoit (plesač)

Gordana Brlek, generalna direktorica Peugeot, Citroën i DS u Hrvatskoj izjavila je: “Iznimno smo ponosni što je Citroën Hrvatska generalni pokrovitelj Francuskog plesnjaka koji će hrvatskim građanima približiti francusku kulturu i tradiciju. Smionost, inovativnost i kreativnost osnovne su vrijednosti marke CITROËN te je pokroviteljstvo ovog događaja bio prirodan odabir. Citroën C4 Cactus, automobil koji odgovara na pitanja današnjice i nudi pravi zaokret u svijetu automobile bit će dio plesnog podija.

slika 2

Gordana Brlek, generalna direktorica Peugeota, Citroëna i DS-a u Hrvatskoj

Ključne riječi:
C4 Cactus Citroën Francuska
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. rujan 1908.

9-24-1908 Prvi Model T

Prvi Model T

Prvi tvornički izrađen Ford model T završen je na današnji dan. Automobil je svoju pravu popularnost i slavu počeo stjecati tek 6 godina kasnije kada je uvođenjem proizvodnje na pokretnoj traci osjetno pojeftinio.

vs

.::.