Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Citroen C4 Cactus možete bilo što pitati

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 19.08.2014. 12:31

C4 Cactus vas izaziva 

Citroen C4 Cactus možete bilo što pitati

Citroen C4 Cactus možete bilo što pitati

Može li Citroen C4 Cactus biti dadilja? Novi C4 Cactus možete bilo što pitati, a autor najkreativnijeg pitanja vozit će Cactus šest mjeseci.

Može li te Citroen C4 Cactus prevesti žednog preko vode? Je li Citroen C4 Cactus pravo mjesto za vježbanje joge? Može li se odigrati partija Bele dok čekaš u koloni? Ovo su samo neka od pitanja na koja Citroen C4 Cactus ima odgovor.

Naziv promocije je Citroen C4 Cactus Drive Live, a kako biste osvojili korištenje ovog dizajnom drugačijeg automobila s Airbump detaljima bacite se što prije na osmišljavanje što kreativnijeg pitanja kojim ćete testirati stvarne osobine automobila jer prilika traje samo do 21. kolovoza 2014.

Citroen C4 Cactus (2)

Ideja je da pitate Citroen C4 Cactus što može učiniti za vas, a sve je to uvertira u Drive live turneju koja će u četiri hrvatska grada (Osijek, Zagreb, Rijeka i Split) trajati od 1. do 4. rujna 2014.

Na izabrana pitanja Citroen C4 Cactus će „odgovarati“ tijekom turneje, a cijela će se akcija moći uživo pratiti uz prateću telemetriju. Doznajte više na www.citroendrivelive.hr i pratite hashtag #CactusDriveLive na društvenim mrežama.

Citroen C4 Cactus (3)
Ključne riječi:
C4 Cactus Citroën nagradna igra
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.