Vidiauto Zanimljivosti Auto FUN Citroen C4 Cactus na Francuskom plesnjaku

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.07.2015. 14:44

Ples i automobili 

Citroen C4 Cactus na Francuskom plesnjaku

Citroen C4 Cactus na Francuskom plesnjaku

Citroen C4 Cactus pojavio se na Francuskom plesnjaku održanom na zagrebačkom glavnom trgu.

Francuski plesnjak održan je u utorak, 14. srpnja na Zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića pod generalnim pokroviteljstvom Citroena. Plesno-glazbeni događaj okupio je velik broj posjetitelja koji su u sklopu manifestacije Rendez-vous, festival Francuske u Hrvatskoj, plesali nakon što je plesni podij zagrijao poznati francuski plesač Nicolas Quesnoit, a nakon njega uslijedio je koncert francuskog benda Les Balochiens. Francuski plesnjak, održan po prvi put u Hrvatskoj, organizira se 14. srpnja povodom velikog francuskog državnog praznika kojim se obilježava pad Bastillle i početak Francuske revolucije 1789. godine te slavi ujedinjenost i solidarnost svih građana.

Citroen C4 Cactus  plesnjak (4)

Na plesnom podiju pojavio se i Citroen C4 Cactus, a detaljan test Cactusa s 1.6 BlueHDi 100 Feel motorom možete pročitati na VidiAuto portalu.

Gordana Brlek, generalna direktorica Peugeot, Citroën i DS u Hrvatskoj izjavila je: “Iznimno smo ponosni što je Citroën Hrvatska generalni pokrovitelj Francuskog plesnjaka koji je hrvatskim građanima približio francusku kulturu i tradiciju. Smionost, inovativnost i kreativnost osnovne su vrijednosti marke CITROËN te je pokroviteljstvo ovog događaja bio prirodan odabir. Citroën C4 Cactus, automobil koji odgovara na pitanja današnjice i nudi pravi zaokret u svijetu automobile bio je dio plesnog podija.”

Citroen C4 Cactus  plesnjak (5)
Citroen C4 Cactus  plesnjak (1)
Ključne riječi:
C4 Cactus Citroën Francuska Zagreb
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.