Vidiauto Novosti Najave Volkswagen u Ženevi predstavlja Arteon

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.02.2017. 01:35

Geneva Motor Show 2017 

Volkswagen u Ženevi predstavlja Arteon

Volkswagen u Ženevi predstavlja Arteon

Volkswagen Arteon će biti potpuno novi model - fastback izvedba donosi i neke novitete.

Avangardistički Gran Turismo, Volkswagen Arteon imat će svjetsku premijeru na Salonu automobila u Ženevi. 
Ovaj novi fastback model pozicionirat će se iznad Passata će se uz naglašen emocionalni pristup pripadati višoj srednjoj klasi automobila.

Volkswagen Arteon (2)

U najvažnije elemente dizajna karizmatičnog Arteona ubraja se potpuno novodizajnirani prednji dio vozila u kojemu se LED glavna svjetla i LED svjetla za dnevnu vožnju stapaju s kromiranim poprečnim kopčama rešetke hladnjaka i poklopca motora. Markantno područje u razini ramena također definira stil ovog modela. Arteon nastavlja stopama modela Volkswagen CC, a postojat će dvije jake verzije plug-in hibrida. Slabija verzija će biti usmjerena na manju potrošnju goriva dok će jača verzija uz 80 kWh bateriju i 190 KS ciljati prema performansama.

Dizajneri i kreatori Arteona imali su zadatak spojiti avangardistički dizajn s visokom varijabilnošću, a rezultat je arhitektura unutrašnjosti s izuzetnom unutrašnjom visinom vozila i mnoštvom prostora za noge na svim sjedalima koja je neočekivano prostrana za ovaj oblik karoserije.

Sustavi potpore za vozača najnovije generacije stižu s novim modelom Volkswagen Arteon - premijerno će biti predstavljeni detalji opreme koji su do sad bili rezervirani samo za višu klasu automobila.

Volkswagen Arteon (1)
Ključne riječi:
Arteon Volkswagen Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.