Vidiauto Novosti Najave Nešto novo stiže iz Renaulta - Talisman

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 02.07.2015. 09:26

Nova Renaultova limuzina 

Nešto novo stiže iz Renaulta - Talisman

Nešto novo stiže iz Renaulta - Talisman

Renault Talisman je limuzina iz D segmenta. Za četiri dana saznat ćemo nešto više.

Renault nastavlja s novim modelima i novim nazivima za nove automobile. Nakon nedavnog novog modela Renault Kadjar te nove generacije Espacea, Renault sada najavljuje novi model iz D segmenta - Talisman. Ova trosložna, kazirmatična riječ vrlo se lako izgovara i razumljiva je u cijelom svijetu, a odnosi se na obredne predmete koji privlače željene sile, istovremeno štiteći od bolesti i uroka, prema narodnom vjerovanju.

Renault Talisman (5)

Renault Talisman zamijenit će model Lagunu (i model Latitude) kako bi se u D segmentu konkuriralo konkurentima Volkswagen Passat, Citroenu C5, Peugeotu 508, Fordu Mondeo, Mazdi 6, Toyoti Avensis, a nakon sedan verzije očekuje se i karavanska verzija.

Više informacije Renault najavljuje za 6. srpnja ove godine, a očekuje se kako će Talisman biti nešto veći od Renault Lagune. U prodaji se očekuje krajem 2015. godine, a premijera se očekuje na frankfurtskom auto salonu u jesen.

U video teaseru koji najavljuje Talisman ne otkriva se baš puno, ali se mogu vidjeti kožna sjedala, head-up display:

Ključne riječi:
Kadjar Laguna Passat Renault Talisman
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs