Vidiauto Novosti Najave Nešto novo stiže iz Renaulta - Talisman

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 02.07.2015. 09:26

Nova Renaultova limuzina 

Nešto novo stiže iz Renaulta - Talisman

Nešto novo stiže iz Renaulta - Talisman

Renault Talisman je limuzina iz D segmenta. Za četiri dana saznat ćemo nešto više.

Renault nastavlja s novim modelima i novim nazivima za nove automobile. Nakon nedavnog novog modela Renault Kadjar te nove generacije Espacea, Renault sada najavljuje novi model iz D segmenta - Talisman. Ova trosložna, kazirmatična riječ vrlo se lako izgovara i razumljiva je u cijelom svijetu, a odnosi se na obredne predmete koji privlače željene sile, istovremeno štiteći od bolesti i uroka, prema narodnom vjerovanju.

Renault Talisman (5)

Renault Talisman zamijenit će model Lagunu (i model Latitude) kako bi se u D segmentu konkuriralo konkurentima Volkswagen Passat, Citroenu C5, Peugeotu 508, Fordu Mondeo, Mazdi 6, Toyoti Avensis, a nakon sedan verzije očekuje se i karavanska verzija.

Više informacije Renault najavljuje za 6. srpnja ove godine, a očekuje se kako će Talisman biti nešto veći od Renault Lagune. U prodaji se očekuje krajem 2015. godine, a premijera se očekuje na frankfurtskom auto salonu u jesen.

U video teaseru koji najavljuje Talisman ne otkriva se baš puno, ali se mogu vidjeti kožna sjedala, head-up display:

Ključne riječi:
Kadjar Laguna Passat Renault Talisman
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs