Vidiauto Novosti Najave Već peta generacija za Opel Combo Life

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 20.02.2018. 06:05

Obiteljsko vozilo 

Novi Opel Combo Life je blizanac Citroen Berlinga

Već peta generacija za Opel Combo Life

Opel je u javnost pustio prve fotografije i informacije o novom Combu Life, koji je sada blizanac Citroen Berlinga, a ne više Fiat Dobloa i donosi mnogo novosti.

Novi Opel Combo Life temeljen je na platformi EMP2 koju koristi novi Citroen Berlingo, a uskoro i novi Peugeot Partner, a to nije ni čudno kad znamo da je prošle godine grupacija PSA otkupila Opel od GM-a. Kao i novi Berlingo, i Opel Combo Life će se moći naručiti u dvije dužine (4,4 m i 4,75 m) u verziji s 5 ili 7 sjedala, a najmanji obujam prtljažnika iznosi 597 litara.

Opel Combo Life sprijeda

Najveće razlike u izgledu u odnosu na Berlingo vide se sprijeda gdje je Combo Life dizajniran s aktualnim Opelovim linijama, dok gledajući bočno i straga, Combo Life  i Berlingo su gotovo bez razlika. Unutrašnjost im je također ista, što znači veliku prostranost, širinu da u drugi red sjedala stanu tri dječje sjedalice te da se stakla na kliznim vratima mogu spustiti.

Opel Combo Life straga

Prema prvim informacijama ponuda motora će biti kao i kod Berlinga, no neće se ugrađivati najslabiji dizelaš. Tako će se ponuda dizelskih motora svesti na model sa 100 KS i 130 KS, a ugrađivat će se i 1,2-litreni benzinac snage 110 KS i 130 KS. U ponudi će biti ručni mjenjači s 5 i 6 brzina, te 8-stupanjski automatik.

Opel Combo Life interijer

Najavljena je i ugradnja svih aktualnih mogućnosti spajanja kao što su Android Auto, Apple CarPlay i MirrorLink, a bit će dostupne i aktualne pomoći vozaču, kao i grijani volan te pomoćni grijač koji može ugrijati automobil dok vi niste u njemu. Početak prodaje novog Opel Comba Life trebala bi započeti prije ljeta, dok će isporuke kupcima krenuti i drugoj polovici godine, a cijene za sada nisu poznate.

Opel Combo Life interijer 2
Ključne riječi:
Combo Life Opel
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. travanj 1970.

4-22-1970 Prvi Dan planeta Zemlje

Prvi Dan planeta Zemlje

Prva proslava Dana planeta Zemlje (Earth Day) održana je u zajednicama diljem SAD-a. Earth Day je kreacija senatora Gaylorda Nelsona, stvorena zbog rastuće zabrinutosti o stanju okoliša jer veliki doprinos zagađenju okoliša imaju i automobili.

vs

.::.