Vidiauto Novosti Najave Citroenove novosti za Salon u Frankfurtu

Autor: IR Objavljeno: 06.09.2017. 07:33

Citroen C3 Aircross dolazi u Frankfurt

Citroenove novosti za Salon u Frankfurtu

Citroen je za Salon automobila u Frankfurtu pripremio mnogo novosti – kompaktni SUV C3 Aircross, SpaceTourer Rip Curl Concept, E-Mehari styled by Courreges...

Na Salonu automobila u Frankfurtu, Citroen će se fokusirati na SUV vozila, a tu se prvenstveno misli na novi kompaktni SUV Citroen C3 Aircross. C3 Aircross bit će prikazan u nekoliko kombinacija boja karoserije i unutrašnjosti, a sve s naglaskom na mogućnosti personalizacije, a treba naglasiti kako novi C3 Aircross nudi čak 12 modernih tehnologija za pomoć u vožnji ali i 4 tehnologije za povezivanje, dok se posebno ističe Grip Control s funkcijom Hill Assist Descent – sustav pomoći kod vožnje na strmom spustu, što je novost u ovoj klasi.

Citroen c3 aircross straga

Citroen SpaceTourer Rip Curl Concept nam pak donosi Citroenovo viđenje automobila posvećenog sportovima na otvorenom, a zahvaljujući preradi tvrtke Automobiles Dangel, ima i pogon na sve kotače. Ovaj model je namijenjen svima koji vole boravak na otvorenom, a u Citroenu posebno naglašavaju kako su značajke SpaceTourera modularnost, jednostavnost korištenja, udobnost i tehnologije u službi bezbrižnosti i slobode.

citroen Spacetourer rip curl

S druge pak strane, još slobodnije vozilo je svakako Citroen E-Mehari, ovog puta u ograničenoj seriji E-Mehari Styled by Courreges. Courreges je inače modna marka, pa su se oni i Citroen pobrinuli kako bi napravili nešto drugačije. Tako novi E-Mehari, potpuno električno kabrio vozilo s 4 sjedala, dolazi u elegantnoj crnoj boji koja prekriva i lukove, dok je unutrašnjost kontrastno svjetla, a sada je u ponudi i čvrsti krov s prozorima, zračnim jastucima, središnjim zaključavanjem i potpuno redizajniranom unutrašnjošću.

citroen e mehari
Ključne riječi:
C3 Aircross Citroën Courreges E-Mehari Rip Curl SpaceTourer
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs