Vidiauto Novosti Najave Ušminkani Eclipse Cross i Outlander PHEV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.12.2018. 06:48

Tuning 

Mitsubishi priprema Street Sport izvedbe za Eclipse Cross i Outlander PHEV

Ušminkani Eclipse Cross i Outlander PHEV

Početkom godine se održava salon tuninga u Tokiju, a Mitsubishi priprema nekoliko modela koje će tamo prikazati.

Od 11. do 13. siječnja sljedeće godine održava se Tokyo Auto Salon namijenjen tuning automobilima, a među izlagačima će biti i Mitsubishi, koji je pripremio tri modela koja će tamo prikazati. Riječ je o dva SUV modela koja poznajemo – Eclipse Cross i Outlander PHEV, te model Delica D:5 koja je namijenjena samo domaćem tržištu.

mitsubishi outlander phev street sport

Prema prvim informacijama, ni Elipse Cross Street Sport, a ni Outlander PHEV Street Sport neće dobiti dodatne konje pod haubom, već se sve promjene odnose na vanjski izgled. Tako će oba modela biti ponuđena u dvobojnoj crno-sivoj karoseriji u kombinaciji sa žutim kontrastnim detaljima, crnim aluminijskim naplatcima u veličini od 18 inča, te s crnim retrovizorima i prednjom maskom. Iz Mitsubishija najavljuju i sportski podešen ovjes, a promjena bi trebalo biti i u unutrašnjosti, gdje bi se trebale nastaviti kombinacije crno-sive i kontrastne žute boje.

mitsubishi delica d_5

S druge strane, monovolumen Delica D:5 će nuditi nešto posve drugo. Iako je prilično ''čudnog'' izgleda, ovaj je model popularan u Japanu, a sada će Mitsubishi ponuditi širok raspon personalizacije. Tako ćete moći birati između velikog broja aluminijskih naplataka, kromiranih pragova, krovnih nosača i kutija, ali i ono što je specifično za Japansko tržište – body kitovi. Tako direktno iz tvornice možete naručiti body kit s novim prednjim dijelom koji se u potpunosti razlikuje od originala!

Ključne riječi:
Eclipse Cross Mitsubishi Outlander PHEV street sport SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. listopad 1947.

10-2-1947 Rođena je Formula 1

Rođena je Formula 1

FIA je na današnji dan službeno osnovala instituciju Formule 1. U F1 su se prema tada ustanovljenim pravilima smjeli natjecati bolidi obujma 1.500 cm3 s turbo punjačem ili 4.500 bez punjača. Prva utrka održana je 1950. a pobijedio je Farina u Alfi Romeo

vs

.::.