Vidiauto Novosti Najave Ušminkani Eclipse Cross i Outlander PHEV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.12.2018. 06:48

Tuning 

Mitsubishi priprema Street Sport izvedbe za Eclipse Cross i Outlander PHEV

Ušminkani Eclipse Cross i Outlander PHEV

Početkom godine se održava salon tuninga u Tokiju, a Mitsubishi priprema nekoliko modela koje će tamo prikazati.

Od 11. do 13. siječnja sljedeće godine održava se Tokyo Auto Salon namijenjen tuning automobilima, a među izlagačima će biti i Mitsubishi, koji je pripremio tri modela koja će tamo prikazati. Riječ je o dva SUV modela koja poznajemo – Eclipse Cross i Outlander PHEV, te model Delica D:5 koja je namijenjena samo domaćem tržištu.

mitsubishi outlander phev street sport

Prema prvim informacijama, ni Elipse Cross Street Sport, a ni Outlander PHEV Street Sport neće dobiti dodatne konje pod haubom, već se sve promjene odnose na vanjski izgled. Tako će oba modela biti ponuđena u dvobojnoj crno-sivoj karoseriji u kombinaciji sa žutim kontrastnim detaljima, crnim aluminijskim naplatcima u veličini od 18 inča, te s crnim retrovizorima i prednjom maskom. Iz Mitsubishija najavljuju i sportski podešen ovjes, a promjena bi trebalo biti i u unutrašnjosti, gdje bi se trebale nastaviti kombinacije crno-sive i kontrastne žute boje.

mitsubishi delica d_5

S druge strane, monovolumen Delica D:5 će nuditi nešto posve drugo. Iako je prilično ''čudnog'' izgleda, ovaj je model popularan u Japanu, a sada će Mitsubishi ponuditi širok raspon personalizacije. Tako ćete moći birati između velikog broja aluminijskih naplataka, kromiranih pragova, krovnih nosača i kutija, ali i ono što je specifično za Japansko tržište – body kitovi. Tako direktno iz tvornice možete naručiti body kit s novim prednjim dijelom koji se u potpunosti razlikuje od originala!

Ključne riječi:
Eclipse Cross Mitsubishi Outlander PHEV street sport SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs