Vidiauto Novosti Najave Uskoro novi HAK-ov centar u Gospiću

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 11.03.2021. 05:31

HAK ulaže 5 milijuna kuna u novi centar u Gospiću

Uskoro novi HAK-ov centar u Gospiću

HAK je počeo s izgradnjom novog centra u kojem će biti radionica za otklon kvarova na automobilima, poligon za sve kategorije vozila, učionice za polaganje prometnih propisa i pravila.

Hrvatski autoklub (HAK), investicijom vrijednom pet milijuna kuna, uskoro otvara novi centar u Gospiću u kojemu će objediniti radionice za otklon kvara na automobilima, poligon za sve kategorije vozila i učionice za polaganje prometnih propisa i pravila. Na tom će se mjestu ujedno izdavati i međunarodne vozačke dozvole za sve kategorije vozila te dozvole za upravljanje tuđim vozilima.

HAK_centar_gospić_Gradilište 2

Radovi na izgradnji centra su otpočeli, te su tom prigodom gradilište obišli predsjednik HAK-a Slavko Tušek, glavni tajnik HAK-a Željko Mijatović, pomoćnik glavnog tajnika dr. sc. Sinan Alispahić, kao i gradonačelnik Gospića Karlo Starčević i gradonačelnika zamjenica Kristina Prša.

HAK_centar_gospić_Gradilište 4

Predsjednik HAK-a Slavko Tušek tom istaknuo je kako se radi o investiciji kojoj je cilj biti na raspolaganju lokalnom stanovništvu, ali i mnogobrojnim turistima koji prolaze ovim dijelom Hrvatske, u vidu svih usluga koje HAK pruža, od vučne službe do otklona kvarova na samom automobilu. ''Bit će to vrhunski opremljena stanica koja će biti otvorena do početka ljeta te će zaposliti isključivo lokalnu radnu snagu. Broj radnih mjesta odredit će u Hrvatskom autoklubu, a zapošljavat će se putem javnog natječaja.''

HAK_centar_gospić_Gradilište 3

Predsjednik Tušek zahvalio je gradonačelniku na realizaciji ovog projekta te rekao kako je gradska uprava u iznimno brzom roku izvršila sve potrebne administrativne radnje oko zamjene zemljišta, a posebno zadovoljstvo istaknuo je zbog brzine izdavanja građevinske dozvole koja je bila spremna za točno 29 dana. Gradonačelnik Starčević istaknuo je kako Grad Gospić takvim načinom rada želi potaknuti i druge investitore da dođu u Gospić te kako će svaki ozbiljan investitor imati maksimalnu potporu u što bržem pokretanju poslovanja, odnosno olakšavanju administrativnih potreba i birokracije.

Ključne riječi:
centar u Gospiću HAK
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. prosinac 1976.

12-6-1976 O'Neal postavila novi rekord

O'Neal postavila novi rekord

Na današnji dan, Kitty O'Neal je postavila novi brzinski rekord za žene. Upravljajući raketno vozilo Moticator SM1, O'Neal je u pustinji Alvard postigla brzinu od 844 km/h. Prosječna brzina joj je iznosila 825 km/h čime je postigla novi rekord za žene.

vs