Vidiauto Novosti Najave U Pekingu Renault predstavlja novi Koleos

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 22.04.2016. 17:00

Stižu prve informacije 

U Pekingu Renault predstavlja novi Koleos

U Pekingu Renault predstavlja novi Koleos

Renault će u ponedjeljak u Pekingu na 14. Beijing Motor Show 2016 predstaviti novi Koleos, SUV iz D-segmenta.

S modelom Koleos Renault će zaokružiti paletu svojih modela jer su predstavljanjem čak deset novih modela napravili pravu ofenzivu te diljem svijeta zabilježili rekordnu godinu što se tiče prodaje. Na nedavno završenom Zagreb Auto Show vidjeli smo novi Scenic koji u prodaju stiže na jesen, zatim Talisman i njegovu karavansku izvedbu te novi Megane.

Renault Koleos je dizajniran i konstruiran kako bi privukao kupce iz cijelog svijeta i dao novi zamah Renaultovu međunarodnom rastu, među ostalim i u Kini, gdje je Renault početkom ove godine otvorio tvornicu u Wuhanu. Bit će to spoj terenskih sposobnosti i udobnosti SUV-a s dinamičnim francuskim dizajnom i stabilnim votnim osobinama, a novi Koleos krase brojni robusni elementi SUV-a u kombinaciji s uglađenošću i opremom karakterističnom za velike limuzine.

Renault Koleos 2016 (2)

Iz Renaulta novi Koleos najavljuju kao različit SUV od konkurentskih iz D-segmenta koji će imati snažan stav te uglađenu udobnu unutrašnjost koja putnicima nudi rekordnu količinu prostora.

Beijing Motor Show i Shanghai Auto Show se bienalno izmjenjuju svake dvije godine.

Ključne riječi:
Koleos Motor Show Peking Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. prosinac 1976.

12-6-1976 O'Neal postavila novi rekord

O'Neal postavila novi rekord

Na današnji dan, Kitty O'Neal je postavila novi brzinski rekord za žene. Upravljajući raketno vozilo Moticator SM1, O'Neal je u pustinji Alvard postigla brzinu od 844 km/h. Prosječna brzina joj je iznosila 825 km/h čime je postigla novi rekord za žene.

vs