Vidiauto Novosti Najave Novi gradski Mitsubishi za par godina

Autor: IR Objavljeno: 14.11.2017. 06:05

Novi početak 

Hoće li ovako izgledati novi Mitsubishi Space Star?

Novi gradski Mitsubishi za par godina

Posljednja generacija Mitsubishi Space Stara nije doživjela uspjeh u Europi, no novi vlasnici Mitsubishija bi to mogli promijeniti već za dvije godine.

Nekada popularni Mitsubishi Colt nije doživio svojeg direktnog nasljednika, već je Mitsubishi kao zamjenu ponudio model Space Star (Mirage u SAD) koji je već prilikom predstavljanja izgledao zastarjelo, a bio je i manje praktičan nego Colt. Najbolje od svega je što je Mitsubishi oznaku Space Star koristio tijekom devedesetih kada je tu oznaku nosio predstavnik obiteljskog monovolumena.

mitsubishi space star 2

Foto: Kleber Silva

No vjeruje se kako će novi vlasnik Mitsubishija, grupacija Renault-Nissan, napraviti bolji posao u jako popularnoj gradskoj klasi automobila, a oboje imaju dobrih iskustava. Pogledajte samo kako je nova Nissan Micra promijenjena nabolje u odnosu na staru.

mitsubishi space star stari

Tako bi i novi predstavnik B segmenta koji će doći iz Mitsubishija trebao biti temeljen na Cliju i Micri. I to nije nimalo loš znak. Trebao bi preuzeti i sve aktualne motore koje se u njih ugrađuju, a i kvaliteta ugrađenih komponenti će biti na višoj razini. Na slikama vidite i moguć izgled novog modela koje je napravio Kleber Silva, koji je za bazu uzeo novu Micru na koju je umontirao trenutno aktualan dizajnerski jezik iz Mitsubishija, a odnose se na model Outlander i dobio je prilično zanimljiv i oku ugodan dizajn.

mitsubishi space star stari 2

No poznavajući Mitsubishi, dizajn im nije jača strana, pa treba s oprezom iščekivati novi model. S druge strane, teško je ne napraviti nešto ljepše od trenutne generacije Space Stara. Sad još ostaje vidjeti koje će ime dobiti novi modelColt, Space Star, Mirage ili neko sasvim novo, kako bi mogao krenuti od svježeg starta, a novi model se očekuje do 2020. godine.

Fotografije nove generacije: Kleber Silva

Ključne riječi:
Mitsubishi
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.