Vidiauto Novosti Najave Renault najavljuje potpuno novi Megane

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 10.05.2021. 06:29

Renault Talk: Najavljen potpuno novi Megane E-Tech Electric

Renault najavljuje potpuno novi Megane

Održano je prvo on-line događanje Renault Talk #1, na kojem se uglavnom razgovarala o elektrifikaciji modela, a ujedno je najavljena i nova generacija Meganea, koji će doći u potpuno električnoj izvedbi.

Renault je još u siječnju objavio strateški plan Renaulution, a ovom prilikom su Luca de Meo i Renaultov brand tim prikazali svoju viziju marke u budućnosti, i u kojem će se smjeru kretati razvoj marke. Renault se kroz pojam ''nouvelle vague'' pozicionira kao marka fokusirana na tehnologiju i usluge te čistu energiju, kao marka koja stvara pametnija vozila za svakodnevnu uporabu te održivija rješenja mobilnosti.

2022 Renault Megane Teaser_02

No ono što je najviše privuklo pažnju su prve tri teaser fotografije nove generacije Meganea, odnosno izvedbe Megane E-Tech Electric. Naravno, riječ je o potpuno električnoj izvedbi ovog kompakta koji će biti postavljen na potpuno novu CMF-EV platformu, koju je Renault razvio u suradnji s Nissanom. Osim toga, bit će to prvi model marke koji dolazi s novim dizajnom unutrašnjosti koje karakteriziraju digitalna instrument ploča i središnji multimedijski zaslon u obliku slova L.

2022 Renault Megane Teaser_03

Osim toga, prikazan je di dio vanjskog dizajna, i to stražnjeg svjetla, koje će biti evolucija dizajna aktualne generacije, a na fotografiji se može vidjeti i novi Renault logo. U Renaultu kažu kako će serijski Megane biti vrlo sličan konceptu Megane eVision, a kako je premijera nove generacije najavljena za kraj ove godine, nećemo morati još dugo čekati kako bi vidjeli što nam to Renault priprema.

2022 Renault Megane Teaser
Ključne riječi:
E-Tech Megane Megane E-Tech Electric Renault
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. rujan 1986.

9-17-1986 Bentley Turbo

Bentley Turbo

Na današnji dan predstavljena je turbo verzija Bentleya nazvana Bentley Turbo R. Automobil je osim povećanja snage, prošao i opširne promjene na ovjesu.

vs