Vidiauto Novosti Najave Redizajnirani i poboljšani Mitsubishi ASX

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 14.02.2019. 06:07

Ženeva 2019. 

Redizajnirani Mitsubishi ASX je spreman za nastup u Ženevi

Redizajnirani i poboljšani Mitsubishi ASX

Mitsubishi je za Salon automobila u Ženevi pripremio redizajnirani ASX, najmanji SUV koji nudi na europskom tržištu.

Na predstojećem Salonu automobila u Ženevi Mitsubishi će javnosti premijerno pokazati redizajnirani ASX, najmanji SUV model koji je dostupan na europskom tržištu.

Mitsubishi ASX straga 2

Već na prvi pogled je jasno da je prednji dio do A nosača potpuno nov i donosi aktualan Mitsubishi dizajnerski izričaj – MMC Dynamic Shield, te je time postignut moderan i dinamičan izgled. Prednja svjetla su sad dobavljiva u LED tehnici, a ukupan dojam prednjeg dijela je puno ozbiljniji.

Mitsubishi ASX sprijeda2

Straga su promjene nešto manje, pa tako možemo zamijetiti novi branik, dok su stražnja svjetla dobila potpuno novu grafiku, a također su izvedena u LED tehnici.

Mitsubishi ASX straga

Unutrašnjost je također dorađena i donosi nove boje i kvalitetnije materijale, a najveća novost je 8-inčni zaslon (do sada 7 inča) te bolja podrška za spajanje s pametnim telefonima (SDA – Smartphone-link Display Audio). Sada je moguće i gledati video s USB sticka dok vozilo stoji, a najbogatiji paketi opreme će dolaziti serijski s Tom Tom navigacijskim sustavom.

Mitsubishi ASX interijer

Pod poklopcem motora je poznati dvolitreni benzinac koji je uparen s 5-brzinskim ručnim ili 6-brzinskim CVT automatskim mjenjačem, a pogon može biti na prednje ili na sve kotače. U ponudi će biti i tri nove boje – Red Diamond, Sunshine Orange i Oak Brown. Očekujemo kako će redizajnirani model u prodaju stići do ljeta.

Ključne riječi:
ASX Mitsubishi SUV Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs