Vidiauto Novosti Najave Mazda će predstaviti novi kompaktni SUV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 06.02.2019. 06:06

Ženeva 2019. 

Mazda najavila novi kompaktni SUV za Salon automobila u Ženevi

Mazda će predstaviti novi kompaktni SUV

Upravo gledate teaser novog konpaktnog SUV modela kojeg će Mazda predstaviti javnosti na dolazećem Salonu automobila u Ženevi.

Mazda je danas i službeno najavila predstavljanje novog kompaktnog SUV modela na Salonu automobila u Ženevi. No iako se ne spominje ime tog modela, vjerojatno je riječ o novoj generaciji modela CX-3. Najavljuje se odrasliji Kodo dizajnerski izričaj i najnovija Skyactiv arhitektura, a najavljuje se i ugradnja najnovijih i najmodernijih Skyactiv motora s revolucionarnom SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition) tehnologijom.

2019 mazda cx-5

2019 Mazda CX-5

Osim toga, bit će predstavljena i poboljšana verzija modela Mazda CX-5 koja će dolaziti s poboljšanom kvalitetom interijera, ali i tehnologijama i boljim voznim karakteristikama zahvaljujući GVC Plus (G-Vectoring Control Plus) sustavom.

Mazda 3 2019

2019 Mazda3

Europske kupce očekuje i premijera nove generacije Mazde3 koja će biti predstavljena u kompaktnoj verziji s pet vrata i kao limuzina s četvero vrata.

MAZDAM~1

Europsku premijeru imat će i Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, posebna serija koja slavi tridesetu godišnjicu uspješnog modela MX-5, a koji je od predstavljanja 1989. godine prodan u više od milijun primjeraka, od kojih je preko 350.000 prodano u Europi.

Ključne riječi:
Mazda CX-5 Mazda3 MX-5 SUV Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs