Vidiauto Novosti Najave Mazda će predstaviti novi kompaktni SUV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 06.02.2019. 06:06

Ženeva 2019. 

Mazda najavila novi kompaktni SUV za Salon automobila u Ženevi

Mazda će predstaviti novi kompaktni SUV

Upravo gledate teaser novog konpaktnog SUV modela kojeg će Mazda predstaviti javnosti na dolazećem Salonu automobila u Ženevi.

Mazda je danas i službeno najavila predstavljanje novog kompaktnog SUV modela na Salonu automobila u Ženevi. No iako se ne spominje ime tog modela, vjerojatno je riječ o novoj generaciji modela CX-3. Najavljuje se odrasliji Kodo dizajnerski izričaj i najnovija Skyactiv arhitektura, a najavljuje se i ugradnja najnovijih i najmodernijih Skyactiv motora s revolucionarnom SPCCI (Spark Plug Controlled Compression Ignition) tehnologijom.

2019 mazda cx-5

2019 Mazda CX-5

Osim toga, bit će predstavljena i poboljšana verzija modela Mazda CX-5 koja će dolaziti s poboljšanom kvalitetom interijera, ali i tehnologijama i boljim voznim karakteristikama zahvaljujući GVC Plus (G-Vectoring Control Plus) sustavom.

Mazda 3 2019

2019 Mazda3

Europske kupce očekuje i premijera nove generacije Mazde3 koja će biti predstavljena u kompaktnoj verziji s pet vrata i kao limuzina s četvero vrata.

MAZDAM~1

Europsku premijeru imat će i Mazda MX-5 30th Anniversary Edition, posebna serija koja slavi tridesetu godišnjicu uspješnog modela MX-5, a koji je od predstavljanja 1989. godine prodan u više od milijun primjeraka, od kojih je preko 350.000 prodano u Europi.

Ključne riječi:
Mazda CX-5 Mazda3 MX-5 SUV Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.