Vidiauto Novosti Najave Provjerite tehničku ispravnost vozila

Autor: IR Objavljeno: 22.11.2017. 06:00

HAK poziva 

Provjerite besplatno tehničku ispravnost svojeg vozila

Provjerite tehničku ispravnost vozila

Provjerite ispravnost svojeg vozila prije zime, a osim što ćete dobiti informaciju o stanju  vozila možete dobiti i tri litre zimske tekućine za pranje stakla.

HAK poziva sve vozače da sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji „Dani tehničke ispravnosti vozila“ pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a koju provode HAK, CVH i stanice za redovni tehnički pregled vozila, u sklopu koje će u razdoblju od 20. do 25. studenog ove godine biti omogućen besplatni tehnički pregled.

To vrijedi za sve vlasnike vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u RH, osim onim vlasnicima čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda u tom razdoblju. Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti.

dani tehničke ispravnosti

Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima (otporna na smrzavanje do – 25 stupnjeva), čime se vozače želi dodatno motivirati da pristupe akciji (15.000 poklon pakiranja tekućine raspoređeno je po svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila u RH).

U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis.

Savjetujemo vam da odvezete svoje vozilo i provjerite u kakvom je stanju kako biste na vrijeme mogli riješiti eventualne nedostatke.

Ključne riječi:
HAK sigurnost
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs