Vidiauto Novosti Najave Provjerite tehničku ispravnost vozila

Autor: IR Objavljeno: 22.11.2017. 06:00

HAK poziva 

Provjerite besplatno tehničku ispravnost svojeg vozila

Provjerite tehničku ispravnost vozila

Provjerite ispravnost svojeg vozila prije zime, a osim što ćete dobiti informaciju o stanju  vozila možete dobiti i tri litre zimske tekućine za pranje stakla.

HAK poziva sve vozače da sa svojim vozilima pristupe preventivno-sigurnosnoj akciji „Dani tehničke ispravnosti vozila“ pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a koju provode HAK, CVH i stanice za redovni tehnički pregled vozila, u sklopu koje će u razdoblju od 20. do 25. studenog ove godine biti omogućen besplatni tehnički pregled.

To vrijedi za sve vlasnike vozila koji se sa svojim vozilima pojave u bilo kojoj stanici za redovni tehnički pregled vozila u RH, osim onim vlasnicima čija su vozila u terminu redovnog tehničkog pregleda u tom razdoblju. Cilj akcije je skrenuti pozornost vozačima na važnost tehničke ispravnosti vozila u kontekstu cestovne sigurnosti, jer je vozilo, uz vozača i cestu, ključan čimbenik te sigurnosti.

dani tehničke ispravnosti

Prvih 15.000 vozača koji budu sudjelovali u akciji na poklon će dobiti pakiranje od 3 litre tekućine za pranje vjetrobranskog stakla vozila koja je prilagođena uporabi u zimskim uvjetima (otporna na smrzavanje do – 25 stupnjeva), čime se vozače želi dodatno motivirati da pristupe akciji (15.000 poklon pakiranja tekućine raspoređeno je po svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila u RH).

U sklopu akcije nema sankcioniranja vozača za čija se vozila utvrdi da su tehnički neispravna, nego će ih se savjetovati o načinu otklanjanja neispravnosti i uputiti u ovlašteni servis.

Savjetujemo vam da odvezete svoje vozilo i provjerite u kakvom je stanju kako biste na vrijeme mogli riješiti eventualne nedostatke.

Ključne riječi:
HAK sigurnost
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.