Vidiauto Novosti Događanja Sigurnost na cestama

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 14.06.2017. 12:46

Konferencija CITA 

Sigurnost na cestama ovisi o tehničkoj ispravnosti vozila

Sigurnost na cestama

Zaključak glavne teme „Partnerstvo za poboljšanje sigurnosti cestovnog prometa i zaštite okoliša“ je da je sigurnost na cestama neodvojiva od tehničke ispravnosti.

Kako bi se postigla bolja sigurnost na cestama neophodna je sinergija servisa za tehnički pregled, obrazovnog sustava, medija, proizvođača, servisnih radionica, civilnih organizacija i organizacija za zaštitu potrošača te vladinih tijela.

U Zagrebu je u organizaciji Centra za vozila Hrvatske d.d. održana trodnevna međunarodna konferencija i opća skupština CITA-a. Radi se o međunarodnoj organizaciji koja objedinjuje privatne i javne tvrtke te institucije koje se bave tehničkim pregledima vozila. Dio programa na zagrebačkoj konferenciji posvećen je strategijama zaštite okoliša od zagađenja koje generira cestovni promet i povezanosti s tehničkom ispravnošću vozila.

Međunarodna Konferencija i Glavna skupština CITA-e u Zagrebu_3

Međunarodna konferencija i glavna skupština CITA-e u Zagrebu

Ključne riječi:
Centar za vozila Hrvatske CITA konferencija
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs