Vidiauto Novosti Događanja Sigurnost na cestama

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 14.06.2017. 12:46

Konferencija CITA 

Sigurnost na cestama ovisi o tehničkoj ispravnosti vozila

Sigurnost na cestama

Zaključak glavne teme „Partnerstvo za poboljšanje sigurnosti cestovnog prometa i zaštite okoliša“ je da je sigurnost na cestama neodvojiva od tehničke ispravnosti.

Kako bi se postigla bolja sigurnost na cestama neophodna je sinergija servisa za tehnički pregled, obrazovnog sustava, medija, proizvođača, servisnih radionica, civilnih organizacija i organizacija za zaštitu potrošača te vladinih tijela.

U Zagrebu je u organizaciji Centra za vozila Hrvatske d.d. održana trodnevna međunarodna konferencija i opća skupština CITA-a. Radi se o međunarodnoj organizaciji koja objedinjuje privatne i javne tvrtke te institucije koje se bave tehničkim pregledima vozila. Dio programa na zagrebačkoj konferenciji posvećen je strategijama zaštite okoliša od zagađenja koje generira cestovni promet i povezanosti s tehničkom ispravnošću vozila.

Međunarodna Konferencija i Glavna skupština CITA-e u Zagrebu_3

Međunarodna konferencija i glavna skupština CITA-e u Zagrebu

Ključne riječi:
Centar za vozila Hrvatske CITA konferencija
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 14. listopad 1977.

10-14-1977 U SAD-u proizveden 100-milijunti Ford

U SAD-u proizveden 100-milijunti Ford

Na današnji dan radnici u tvornici Mahwah u New Yorku proizveli su 100-milijunto Ford vozilo proizvedeno u SAD-u. Radilo se o automobilu Ford Fairmont, limuzini s četvora vrata.

vs