Vidiauto Novosti Najave Otvoren je prvi DS Store u Hrvatskoj

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.11.2022. 08:02

DS modele od sada možete kupiti u novootvorenom DS Storeu

Otvoren je prvi DS Store u Hrvatskoj

Prodajno-servisni centar brenda DS Automobiles prošlog je tjedna otvorio svoja vrata na zapadnom dijelu Zagreba, a u njemu se mogu vidjeti i isprobati mnogobrojni modeli ovog brenda.

DS Store Zagreb budućim će kupcima i korisnicima usluga približiti pariški chic, pružiti ekskluzivno iskustvo brenda, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga kakvo do sada nisu imali prilike iskusiti prilikom kupovine vozila. Od otvaranja, u njemu će biti izloženi DS 3 Crossback, DS 7 Crossback i DS 4.

DS Store Zagreb_02

Prilikom otvaranja bili su izloženi svi DS modeli, a predvodio je DS 21, na čijem je nasljeđu sazdan brend DS Automobiles. Tu su i modeli DS3 Crossback, DS 4, DS 9 i novi DS 7 koji je premijerno predstavljen prisutnima. Odlikuje se velikom udobnošću i elektrificiranim pogonskim sklopovima snage do 360 KS. Početkom iduće godine lansira se na hrvatsko tržište.

DS Store Zagreb_01

Brend DS Automobiles, jedini brend rođen u Parizu, nosi vrijednosti izvrsnosti, znanja i umijeća francuskog luksuza. DS vozila posebno su osmišljena za tehnološki osviještene kupce koji žele izraziti svoju osobnost, individualizam i avangardan dizajn. DS modeli spajaju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost.

DS Store Zagreb_03
Ključne riječi:
DS DS Store prodajni salon salon automobila servis
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.