Vidiauto Novosti Događanja Citroen ima novi salon i servis u Splitu

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 13.10.2022. 07:14

Novi Citroenov prodajno-servisni centar u Splitu

Citroen ima novi salon i servis u Splitu

Emil Frey Auto Centar otvorio je novi prodajno-servisni centar marke Citroen na adresi Pazdigradska 2 u Splitu.

U novom centru, Emil Frey Auto Centar Split se bavi prodajom osobnih i lakih gospodarskih vozila Citroën, dodatne opreme, rezervnih dijelova, rabljenih vozila te uslugama ovlaštenog servisa. Prodajno-servisni centar se prostire na 236 m2 salonskog te 1.126 m2 servisnog prostora.

photo (2) (002)

U sklopu svečanog otvorenja, brojni uzvanici i predstavnici medija imali su priliku upoznati novi Citroën C5 Aircross, kao i novi Citroën C5 X koji spaja eleganciju limuzine, dinamičnost karavana i povišeni položaj SUV-a. 

photo (8)

U prigodnom govoru, brojnim uzvanicima se obratio direktor Emil Frey Auto Centra, g. Marc Zeljko Jurkovic koji je naglasio kapacitet i komparativne prednosti novog prodajno-servisnog centra Citroën.

photo (7) (002)

Generalni direktor zastupstva marki Citroën, Peugeot i DS Automobiles, gospodin Tomislav Miletić izjavio je kako je marka Citroën s otvorenjem ovog centra još bogatija te zaželio uspješnu prodaju vozila i rezervnih dijelova Citroën.

Ključne riječi:
Citroën Emil Fray prodajni salon servis Split
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.