Vidiauto Novosti Najave Novi softver za Porsche multimediju

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 31.01.2022. 05:07

Porsche sada donosi intuitivniji i pametniji sustav za zabavu i informiranje

Novi softver za Porsche multimediju

Porsche je nadogradio svoj sustav za zabavu i informiranje, a aktualna šesta generacija sustava Porsche Communication Management (PCN) od sada će imati brojne nove funkcije.

Aktualna šesta generacija sustava Porsche Communication Management (PCM) u modelima 911, Taycan, Cayenne i Panamera od sada će imati brojne nove funkcije. One po prvi puta uključuju izvornu integraciju Spotifyja, dorađeni dizajn površine, dodatne optimizacije sustava govornog upravljanja Voice Pilot, bežično povezivanje za Android Auto te poboljšanja u planiranju punjenja električnih automobila.

Ažuriran Porsche sustav za zabavu_02

Nove ikone u boji podižu na dorađenoj korisničkoj površini sustava PCM 6.0 prepoznatljivost funkcija. Ovo je poboljšanje Porsche implementirao na poticaj svojih kupaca. Uz preglednost prikaza, ovim se ažuriranjem sustava PCM poboljšava opseg Voice Pilota. Integrirani sustav govornog upravljanja dodatno je poboljšan i pojednostavljuje pristup mnogim funkcijama. Među njih spadaju područje s novostima, upute za uporabu i streaming glazbe u vozilu.

Ažuriran Porsche sustav za zabavu_03

Korisnici Spotifyja Premium u dorađenom sustavu PCM 6.0 mogu direktno dohvatiti svoje omiljene pjesme i podcast sadržaje. Njihov se korisnički račun s vozilom spaja preko Porsche ID-ja kako bi se Spotify mogao koristiti kao dodatan izvor za medije. Vozilo zatim direktno pristupa ponudi pružatelja usluge streaminga, bez zaobilaznog puta preko pametnog telefona. Kroz novu integraciju, vozači će imati trenutni pristup preko 70 milijuna pjesama i 3,2 milijuna podcast sadržaja na dohvat ruke, a potrebna količina podataka uključena je za isto je kod sustava Porsche Connect.

Ažuriran Porsche sustav za zabavu_04

Kod električnog automobila je bitno što učinkovitije planiranje rute. Stoga je Porsche poboljšao izračun postupka punjenja u funkciji Chargi Optimizirani algoritam sada pojačano priorizira priključke za punjenje s visokom snagom i učinkovitije planira potrebna zaustavljanja radi punjenja baterije. I ova se poboljšanja temelje na povratnoj informaciji kupaca Porschea. Pored toga Char prilikom izračuna ukupnog vremena vožnje sada uzima u obzir i ono vrijeme koje je potrebno za pokretanje i završavanje postupka punjenja na priključcima za punjenje.

Ažuriran Porsche sustav za zabavu_05

Za poboljšanje preglednosti se tijekom vožnje uvodi dinamičko zumiranje priključaka za punjenje. U bližoj okolini sustav tako prikazuje sve dostupne opcije punjenja uključujući informaciju o zauzetosti. U daljnjem se pregledu prikaz ograničava na priključke za brzo punjenje. Jedan novi filtar sada dopušta razvrstavanje mjesta za punjenje prema snazi. Navigacija sustava PCM 6.0 k tome sadržava dorađeni monitor za rutu na kojem se relevantni događaji tijekom vožnje individualno mogu prikazati i sakriti.

Ključne riječi:
PCM 6.0 Porsche Porsche Communication Management
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. srpanj 1945.

7-25-1945 Kaiser Frazer

Kaiser Frazer

Henry Kaiser i Joseph Frazer osnovali su tvrtku za proizvodnju automobila. Već u prvoj godini proizvedeno je 11.000 automobila, a godinu dana kasnije 100.000. Radi nedostatka sredstava novi se modeli nisu razvijali tako da je tvrtka 1953. prodana. Na fotografiji se nalazi Kaiser Virginian iz 1949.

vs

.::.