Vidiauto Novosti Najave 2022 Porsche Cayenne Platinum Edition

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 18.01.2022. 04:20

Posebna serija za Porsche Cayenne: Platinum Edition

2022 Porsche Cayenne Platinum Edition

Porsche je upravo predstavio posebnu seriju za model Cayenne, a Platinum Edition izvedba će biti dostupna na gotovo svim izvedbama ovog modela.

Porsche izdaje novu Platinum Edition izvedbu za odabrane Cayenne modele. Posebnu seriju SUV-a odlikuju ekskluzivni dizajnerski elementi platinaste boje s lakiranim svilenkastim sjajem i proširenom serijskom opremom. Platinum Edition dostupan je kao Cayenne, Cayenne E-Hybrid i Cayenne S kao i u odgovarajućim Coupé izvedbama.

2022 Porsche Cayenne Platinum Edition_01

Izgled Edition modela karakterističan je po brojnim specifičnim detaljima modela platinaste boje i svilenkastog sjaja. Lakirani detalji u lamelama dovoda zraka u prednjem dijelu su u istoj boji, Porsche logo je integriran u LED svjetlosnu zraku u stražnjem dijelu zajedno s nazivom modela i serijskim 21-inčnim RS Spyder Desin aluminijskim naplatcima, koji su dostupni isključivo za Platinum Edition.

2022 Porsche Cayenne Platinum Edition_02

Završetci ispušnih cijevi su u crnoj boji, kao i letvice bočnih prozora, a u skladu s tim, dostupne su standardna crna i bijela boja te Jet Black metalik, Carrara bijela metalik, Mahagonij, Moonlight plava i posebna boja Crayon.

2022 Porsche Cayenne Platinum Edition_03

U unutrašnjosti nas očekuju sigurnosni pojasevi uređeni u stilskom interijeru Crayon boje i ukrasnim letvicama pragova vrata s natpisom „Platinum Edition“ izrađen u četkanom aluminiju. Cayenne Platinum Edition donosi više serijske opreme, pa su tako serijski tu LED prednja svjetla koja uključuju Porsche Dynamic Light System (PDLS), panoramski krov, zatamnjena stakla, Bose Surround audio sustav, ambijentalno osvjetljenje, kožna sportska sjedala s podešavanjem u osam smjerova, Porsche logotip na naslonima za glavu sprijeda i straga te analogni sat na vrhu instrumentne ploče.

2022 Porsche Cayenne Platinum Edition_04

Porsche Exclusive Manufaktura nudi mnoge daljnje opcije za dotjerivanje interijera i eksterijera – od najsitnijih poboljšanja sve do opsežne modifikacije cjelokupnog vozila. Platinum Edition modela Cayenne od sada je dostupan za narudžbu. Početak isporuka u Njemačkoj kreće u svibnju 2022. godine. Cijene se kreću od 89.335 eura za 250 kW (340 KS) snažni Cayenne, 102.901 eura za Cayenne E-Hybrid sa snagom sustava od 340 kW (462 KS) te 105.995 eura za 342 kW (440 KS) snažni Cayenne S.

Ključne riječi:
Cayenne hibrid Platinum Edition Porsche sportski SUV SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 2. travanj 1926.

4-2-1926 Rođen Jack Brabham

Rođen Jack Brabham

Na današnji dan 1926. godine rođen je Jack Brabham, vozač Formule 1, u Hurstvilleu, New South Wales, Australija. Slavni Brabham tri puta je osvojio svjetsko prvenstvo u Formuli 1.

vs

.::.