Vidiauto Novosti Najave Novi Volvo XC90 - za sada samo interijer

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.05.2014. 16:18

Volvo pomalo otkriva 

Novi Volvo XC90 - za sada samo interijer

Novi Volvo XC90 - za sada samo interijer

Do kolovoza ćemo vidjeti kako izgleda cijeli novi Volvo XC90, SUV sa sedam sjedala.

Novi Volvo XC90 2014 ima zanimljivu taktiku otkrivanja detalja - prvo ćemo vidjeti unutrašnjost novog Volva, a polako će se otkrivati i detalji vanjštine. Prvi Volvo XC90 predstavljen je 2002. godine, a 2011. godine vidjeli smo redizajn.

Interijer u novom Volvu XC90 predstavlja najluksuzniji Volvov interijer svih vremena, a centralna konzola osmišljena je u stilu velikog tableta, s ekranom osjetljivim na dodir putem kojeg se upravlja svim funkcijama automobila. Trend je to koji je započeo Citroen Grand C4 Picasso, s konceptom Technospace u kojem se s velikim brojem funkcionalnosti upravlja putem ekrana osjetljivog na dodir.
Kao što vidite, u interijeru SUV-a Volvo XC90 broj klasičnih gumbića i prekidača je minimalan.

Novi Volvo XC90 2014 (2)

U unutrašnjosti se nalaze mekana koža i drvo s ručno rađenim detaljima, dok je ručica mjenjača izrađena od kristalnog stakla slavne švedske kompanije Orrefors. Komande audio sustava su s dijamantskim finišom.

Novi Volvo koristi SPA arhitekturu, a detalji o podvozju i motorima možemo očekivati sredinom srpnja 2014. Kako u cijelosti izgleda novi XC90 moći ćemo vidjeti tek krajem kolovoza.

Ključne riječi:
SPA platforma tablet Volvo XC90
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs