Vidiauto Novosti Najave Novi Volvo XC90 - za sada samo interijer

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 27.05.2014. 16:18

Volvo pomalo otkriva 

Novi Volvo XC90 - za sada samo interijer

Novi Volvo XC90 - za sada samo interijer

Do kolovoza ćemo vidjeti kako izgleda cijeli novi Volvo XC90, SUV sa sedam sjedala.

Novi Volvo XC90 2014 ima zanimljivu taktiku otkrivanja detalja - prvo ćemo vidjeti unutrašnjost novog Volva, a polako će se otkrivati i detalji vanjštine. Prvi Volvo XC90 predstavljen je 2002. godine, a 2011. godine vidjeli smo redizajn.

Interijer u novom Volvu XC90 predstavlja najluksuzniji Volvov interijer svih vremena, a centralna konzola osmišljena je u stilu velikog tableta, s ekranom osjetljivim na dodir putem kojeg se upravlja svim funkcijama automobila. Trend je to koji je započeo Citroen Grand C4 Picasso, s konceptom Technospace u kojem se s velikim brojem funkcionalnosti upravlja putem ekrana osjetljivog na dodir.
Kao što vidite, u interijeru SUV-a Volvo XC90 broj klasičnih gumbića i prekidača je minimalan.

Novi Volvo XC90 2014 (2)

U unutrašnjosti se nalaze mekana koža i drvo s ručno rađenim detaljima, dok je ručica mjenjača izrađena od kristalnog stakla slavne švedske kompanije Orrefors. Komande audio sustava su s dijamantskim finišom.

Novi Volvo koristi SPA arhitekturu, a detalji o podvozju i motorima možemo očekivati sredinom srpnja 2014. Kako u cijelosti izgleda novi XC90 moći ćemo vidjeti tek krajem kolovoza.

Ključne riječi:
SPA platforma tablet Volvo XC90
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 27. rujan 1925.

9-27-1925  Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

Početak gradnje legendarnog Nurburgringa

U šumi Eifel započela je gradnja jednog od najpoznatijih svjetskih trkališta, Nurburgring. Staza je imala oko 21 kilometra i 72 zavoja. Tijekom godina staza odnijela brojne živote, a danas se u izvornom obliku koristi samo za rijetke prigode.

vs