Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Dostava hrane u prtljažnik Volvo automobila

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 20.02.2014. 13:21

Mobile World Congress 2014 

Dostava hrane u prtljažnik Volvo automobila

Dostava hrane u prtljažnik Volvo automobila

Na skorašnjem Mobile World Congressu 2014 u Barceloni Volvo će predstaviti zanimljiv sustav za dostavu hrane ne u vaš stan nego u vaš prtljažnik.

Volvo će predstaviti sustav Volvo Roam Delivery Service koji će biti funkcionalan na Volvovim automobilima proizvedenima od 2012. godine, a posjeduju telematički sustav Volvo On Call. Nakon što naručite hranu poput svakodnevnih namirnica (kruh, mlijeko, voće, povrće) potrebno je odabrati dostavu do vašeg automobila, a dostavna služba će od vas dobiti mjesto isporuke robe odnosno lokaciju vozila. Dostavljač dolazi do vašeg vozila te uz prethodno zaprimljeni jednokratni digitalni kod (ključ) te će otključati vaše vozilo i u njega ubaciti naručenu robu, donosi portal Vidi.hr. Nakon što se roba ubaci u prtljažnik i prtljažnik zatvori, digitalni ključ se briše, a vi ćete na svoj pametni telefon dobiti sve informacije o otključavanju, zaključavanju i trajanju ukrcaja.

Usluga Volvo Roam Delivery Service je namijenjena korisnicima koji nisu kod kuće kada dolazi dostava, a zbog čega ova industrija u oko 50% slučajeva mora ponoviti dostavu do kuće i gubi milijardu dolara godišnje.

Dostava hrane u prtljaznik Volvo automobila (2)
Dostava hrane u prtljaznik Volvo automobila (3)
Ključne riječi:
MWC Volvo Volvo On Call Volvo Roam Delivery Service
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 8. prosinac 1981.

12-8-1981 Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi stigao u SAD

Mitsubishi je pod vlastitim imenom počeo prodavati svoje automobile u SAD-u. Mitsubishi je i prethodno prodavao neka svoja vozila u SAD-u, ali samo u suradnji s američkim proizvođačima.

vs

.::.