Vidiauto Novosti Najave Motrio predstavio novu generaciju guma

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.03.2022. 04:46

Motrio predstavio novu generaciju guma Fairway

Motrio predstavio novu generaciju guma

Motrio predstavlja „Fairway”, novu generaciju guma proizvedenih i konstruiranih u Europi u suradnji s visokospecijaliziranim proizvođačem, a nova ponuda uključuje 49 vrsta guma.

Motrio je postprodajna marka koju je Renault Grupa osnovala 1998., a nudi cjelovitu ponudu rezervnih dijelova koji su u pogledu sigurnosti i funkcionalnosti istovjetni originalnim dijelovima. Marka je ovog mjeseca predstavila i novu generaciju guma koje stvaraju dodatnu vrijednost za najširi krug kupaca. Na tržištu na kojem se vozači sve više oslanjaju na cjelogodišnje gume, Motrio predstavlja sveobuhvatnu ponudu guma „Fairway”.

Motrio Fairway All Season

Motrio Fairway All Season

Motrio želi proširiti svoju ponudu rezervnih dijelova i postati vodeća marka za sva vozila u drugoj i trećoj fazi životnog ciklusa, čime bi pokrio 80 % vozila na europskim prometnicama. Ponuda Fairway stoga predstavlja važan korak prema tom cilju. Suradnja s našim novim proizvođačem pomoći će nam da kupcima pružimo cjelovitu ponudu guma vrhunskih performansi, što ćemo i dokazati kroz neovisna ispitivanja. Do 2025. godine, Motrio će u svojoj ponudi imati više od 30.000 proizvoda” dodaje Guy-Olivier Ducamp, direktor postprodaje Renault Grupe.

Motrio Fairway Ljetna

Motrio Fairway ljetna

Novi modeli guma dolaze u dimenzijama od 13 do 20 inča, a prikladni su za najrazličitija vozila. Gume Motrio Fairway neprestano se poboljšavaju kako bi pružile optimalnu sigurnost i veću dugotrajnost uslijed ujednačenog trošenja. One osiguravaju dobro prianjanje i zakretanje, otpornost na vodeni klin, dobro prianjanje na suhim cestama i učinkovito kočenje na skliskim površinama.

Motrio Fairway Zimska

Motrio Fairway zimska

Zahvaljujući tim rezultatima, vrijednost prianjanja na mokroj podlozi ljetnih guma Motrio Fairway nosi ocjenu B, a vrijednost otpora kotrljanja ocjenu C (prema Uredbi EU-a o označivanju guma). „Kvaliteta i cijena dostupne svima” glavni je moto marke Motrio, a to potvrđuje i nova ponuda cjenovno pristupačnih guma o čijoj kvaliteti svjedoče europske oznake. Motrio Fairway pomaže krajnjim kupcima da maksimalno smanje potrošnju goriva i iskoriste prednosti pristupačnih cijena na tržištu koje bilježi trend poskupljenja.

Ključne riječi:
cjelogodišnje gume gume ljetne gume Motrio zimske gume
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 4. prosinac 1971.

12-4-1971 Najveći opoziv vozila u povijesti

Najveći opoziv vozila u povijesti

General Motors je opozvao 6.700.000 vozila zbog greške na motorima. To je bio najveći dobrovoljni sigurnosni opoziv u povijesti autoindustrije.

vs

.::.