Vidiauto Novosti Najave Master sada vozi novu Daciju Duster

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 15.12.2021. 05:16

Master i dalje za upravljačem Dacije Duster

Master sada vozi novu Daciju Duster

Kao što je i obećao prije 2 godine, poznati hrvatski estradni umjetnik, zabavljač, pjevač i televizijski voditelj Mario Petreković, nikada se ne odvaja od vjernog pratitelja, Dacije Dustera zahvaljujući kojem je početkom 2019. postao ambasador marke Dacia.

Nakon dvije godine u narančastom Dusteru ukrašenom naljepnicom „Master vozi Duster“, upravo nakon što je postao majstor off road vožnje, savladao parkiranje na uskim gradskim parkinzima, shvatio čemu služe svi gumbi u autu, došlo je vrijeme za novi Duster. Od sada će se šumom i drumom voziti u posve novom sivom Dusteru, pogonjenom motorom 1.5 dCi od 115 KS, s pogonom na sve kotače i sa svom naprednom opremom za sigurnost i udobnost zahvaljujući kojoj je Duster već mjesecima na pobjedničkom postolju hrvatskog automobilskog tržišta.

Mario Petreković_Dacia Duster_03

Dacia je ove godine promijenila vizualni identitet i definirala nove vrijednosti i smjernice svoga razvoja. I sada sve svoje prodajne i promotivne aktivnosti usmjerava na to da dokaže kako je ona marka koja pruža najbolju vrijednost za novac i pri tome neprestano redefinira ono što je u vozilu esencijalno. Dacia nudi ono nužno i ono što je cool, ekološki je osviještena i dostupna (što je hrvatsko tržište prepoznalo velikim brojem naručenih Springova i modela s LPG motorima), a usto je ostala robusna i okrenuta prirodi i životu na otvorenom (što ponovno dokazuje rekordni broj prodanih Dacijinih SUV modela, Dustera i Sandera Stepwaya).

Mario Petreković_Dacia Duster_01

Mario Petreković potpuno se uklapa u takvu orijentaciju jer odlascima Dusterom u prirodu puni baterije za nove nastupe koji su uvijek bez iznimke cool, autentičan je, istinski je game changer jer uvijek nastoji biti drukčiji, luckast a opet ozbiljan u onome što radi. Prilikom predaje novog Dustera, evo kako je Mario slobodnim stihom opisao protekle dvije godine: „Nakon dvogodišnje nerazdvojne simbioze između Dustera Dacije i moje malenkosti -  Mastera, kraće; Novi izazovi, novi putevi i staze; novog srebrnog Dustera, zimske gume gaze i cestom prolaze, sigurno i glatko; takvom autu, gazda može biti svatko. Iz bakrenog s x-type svjetlima, uskočio sam u srebrni y-type Dacia Duster Prestige 1.5 dCi s 4×4 pogonom, za off-road light uvjete, s poboljšanim multimedijskim touch screenom te prijeko potrebnim grijačem siceva. Sjajan jutarnji osjećaj za volanom!“

''Uživam u toplini,

jako mi se dobro sve to čini.

Toplo preporučam svima

Dacija Dustere budućim Masterima."

Mario Petreković_Dacia Duster_02
Ključne riječi:
4x4 Dacia dCi Duster sponzorstva SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. travanj 1995.

4-24-1995 Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1

Posljednja Corvette ZR-1 proizvedena je na današnji dan 1995. godine. Od 1990. do 1995. godine, proizvedeno je 6939 primjeraka Corvette ZR-1. GM-ova namjera je bila stvoriti ultimativni sportski automobil u pogledu cijene i performansi.

vs

.::.