Vidiauto Novosti Najave Honda Civic Type R iz Europe u Japan

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 15.07.2015. 16:52

Počinje prodaja 

Honda Civic Type R iz Europe u Japan

Honda Civic Type R iz Europe u Japan

Honda Civic Type R u jesen počinje s prodajom. Imat će 2.0-litreni VTEC turbo benzinski motor snage 310 KS. Mljac!

Novi Type R snažniji je nego ikad. Dugo vremena su trajale najave novog Civica, zatim su se pojavile prve fotografije, pa prvi podaci o snazi, a obznanjeno je i kako prodaja Civica Type-R počinje krajem ljeta ove godine.

Honda Civic Type R (1)

Novinar VidiAuta u Ženevi pored Civica Type R

Nova Honda Civic Type R 2015 proizvodit će se u Europi, točnije u Hondinoj tvornici u Swindonu u Engleskoj. Upravo taj europski Civic Type R prodavat će se u Japanu od ove jeseni, kada se očekuju prve količine.

U spomenutoj tvornici u Engleskoj doći će do povećanja proizvodnje Civica, uz istovremeno ulaganje u tvornicu od 200 milijuna funti. S tom investicijom tvornica u Swindonu postat će globalni centar za proizvodnju nove generacije Civica s 5 vrata.

Honda Civic Type R (4)

Od novog Civica TypeR očekuje se sportski duh, predanost inovacijama i strast za vožnjom, što će se sigurno reflektirati u svakom prijeđenom kilometru. Očekujemo da prodaja novog Civica Type R krene otprilike u isto vrijeme i u Hrvatskoj, a saznajemo kako već postoji dosta velik interes za kupnjom tako da u jesen na hrvatskim cestama možemo očekivati zavidan broj novih Civica Type R.

Honda Civic Type R (3)
Ključne riječi:
2015 Civic Honda prodaja automobila Type R VTEC
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.