Vidiauto Zanimljivosti Izvještaji s autosajmova U Ženevi smo, snimamo sve novitete na auto salonu

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.03.2015. 21:36

Geneva Motor Show 2015 

U Ženevi smo, snimamo sve novitete na auto salonu

U Ženevi smo, snimamo sve novitete na auto salonu

Sutra službeno počinje 85. Ženevski sajam automobila. VidiAuto je već u Ženevi, na licu mjesta.

Geneva Auto Salon po površini nije velik, ali je zato broj svjetskih i europskih premijera jako velik. Iako su proizvođači automobila stisnuti na malom prostoru u paviljonu odmah pored ženevske zračne luke, ipak svatko od njih ima dovoljno prostora za prezentaciju svojih noviteta.

Osim automobila, prisutni su i proizvođači rezervnih dijelova, mogu se vidjeti tuning majstori (već smo škicnuli Mustanga i Aventadora), ali to nije naš fokus. Naš fokus su nova Honda Civic Type R, Ford Focus RS, nova Mazda MX-5, redizajnirane Mazde (6 i CX-5), novi DS5, Alfa Romeo 4c Spider, Mercedes CLA, nova BMW serija 1, nova Toyota Avensis, Škoda Superb, Renault Kadjar, Honda NSX...

Dakle, noviteta ima jako puno, ovo je samo dio tako da se ove godine zaista isplati posjetiti ženevski sajam automobila. Naravno, neizostavne ljepotice su već nasmijane i poziraju pored novih modela.
Uskoro donosimo novitete na VidiAuto.com.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 1. siječanj 1942.

1-1-1942 Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Zabranjena prodaja automobila civilima u SAD-u

Kongres SAD-a zabranio je prodaju novih automobila i komercijalnih vozila civilima. Do kraja mjeseca svi su se proizvođači u SAD-u prebacili na vojnu proizvodnju te je proizvodnja civilnih automobila u potpunosti zaustavljena.

vs