Vidiauto Novosti Najave Hibridni kompaktni karavan Suzuki Swace

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.09.2020. 05:54

Hibrid 

Suzuki predstavlja hibridni kompaktni karavan Swace

Hibridni kompaktni karavan Suzuki Swace

Suzuki je u suradnji s Toyotom pripremio još jedan model koji stiže na tržište Europe do kraja ove godine, a dolazit će samo u hibridnoj inačici sa 122 KS.

Nakon modela Across, koji je baziran na modelu RAV4, Suzuki u suradnji s Toyotom priprema još jedan model, a ovog puta je riječ o kompaktnom karavanu Swace koji se bazira na Corolli TS, a pod Suzukijevom značkom će dolaziti samo kao hibrid.

Suzuki Swace Hybrid 02

Pokretat će ga 1,8-litreni benzinac i elektromotor koji daju ukupnu snagu sustava od 122 KS, koji je uparen s automatskim mjenjačem, a pogon je na prednje kotače. Ugrađena baterija ima kapacitet od 3,6 kWh, no nije objavljeno koliko km može voziti samo na struju. Za ubrzanje od 0 do 100 km/h mu treba 11,1 sekundu, dok je maksimalna brzina 180 km/h.

Suzuki Swace Hybrid 03

Što se tiče dimenzija, Swace je dug 4.655 mm, širok je 1.790 mm i ima međuosovinski razmak od 2.700 mm, što znači dovoljno prostora u unutrašnjosti, a tu je i prtljažnik od 596 litara, koji se dodatno može povećati na 1.606 litara ako se preklope stražnja sjedala.

Suzuki Swace Hybrid prtljažnik

Unutrašnjost donosi 8-inčni središnji multimedijski zaslon s podrškom za DAB i Bluetooth, ali i Android Auto i Apple CarPlay. Serijska oprema će biti i grijana prednja sjedala i volan, a tu je i prostor za bežično punjenje mobitela.

Suzuki Swace Hybrid interijer

Razlike u unutrašnjosti u odnosu na Corollu svode se na Suzuki logo na upravljaču, dok izvana Swace ima drugačiju prednju masku i branik, te drugačije natpise. Serijski će dolaziti s prednjim i stražnjim LED svjetlima, ali i 16-inčnim aluminijskim naplatcima.

Suzuki Swace Hybrid 01

Suzuki Swace bi na tržište trebao stići do kraja ove godine, a cijena još nije najavljena. Za usporedbu možemo uzeti Corollu TS s istim pogonom i sličnom opremom od 184.000 kuna, a Suzukijeva cijena bi trebala biti slična.

Suzuki Swace Hybrid pogon
Ključne riječi:
hibrid karavan kompakt Suzuki Swace
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.