Vidiauto Automobili Predstavljamo Dacia Sandero i Duster u limitiranoj seriji Life

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 02.05.2014. 15:47

Dacia 

Dacia Sandero i Duster u limitiranoj seriji Life

Dacia Sandero i Duster u limitiranoj seriji Life

Želite li imati poseban automobil, bacite pogled na Dacia Sandero Life i Dacia Duster Life.

Dacia Sandero Life i Dacia Duster Life su količinski ograničeni modeli temeljeni na izvedbi Ambiance te na svim motorima: 1.2 16v i 1.5 dCi 75 na Sanderu te 1.6 16v i 1.5 dCi 90 i 110 KS na Dusteru.

Odlučite li se za opremu Life, dobit ćete ESP, klima uređaj, središnje daljinsko zaključavanje, radio CD i MP3 čitač s komandama pri upravljaču, svjetla za maglu te posebnu naljepnicu „Life“.

Cijena za Dacia Sandero Life starta od 70.000 kn (za benzinski motor), dok je cijena za Dacia Duster Life s dizelskim motorom dCi 90 KS 114.500 kn. Želite li se voziti na plin, na cijenu dodajte 5000 kuna i imat ćete jeftiniji trošak goriva.

Oba automobila možete i uživo isprobati ukoliko posjetite Dacia Road Show koji se kreće po cijeloj Hrvatskoj. Moći ćete na Dacia Road Showu vidjeti i Hrvatsku gorsku službu spašavanja jer je Dacia u 2013. godini postala njihov partneri tako da ćete moći upoznati članove HGSS-a. Na Dacia Road Showu moći ćete vidjeti sve Dacijine modele.

Pročitajte detaljan test Dacia Duster 1.5 dCi Extreme 4x4

Pročitajte detaljan test Dacia Sandero 1.2 16V Ambiance

Ključne riječi:
cijena u Hrvatskoj Dacia Duster Life ograničena serija Sandero
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 5. veljača 1878.

2-5-1878 Rođen Andre Gustave Citroen

Rođen Andre Gustave Citroen

Na današnji dan rođen je Andre Gustave Citroen. Nizozemsko-židovskog porijekla, Citroen je postao jedan od vodećih proizvođača automobila u Francuskoj.

vs