Vidiauto Novosti Najave Bacite pogled u interijer Škode Kodiaq

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 31.08.2016. 09:26

Veliki Škodin SUV 

Bacite pogled u interijer Škode Kodiaq

Bacite pogled u interijer Škode Kodiaq

Dan prije službene premijere Škoda je pokazala kako će izgledati unutrašnjost SUV-a Kodiaq.

Škoda Kodiaq, novi model u ponudi bit će predstavljena 1. rujna 2016. u Berlinu. Mi vam već danas donosimo fotografije interijera velikog SUV-a koji će imati i treći red sjedala pa će se u Kodiaq moći smjestiti do sedam osoba. Ovo je prvi Škodin automobil u koji se može smjestiti toliki broj ljudi. Sjedala imaju mogućnost uzdužnog pomicanja i promjene nagiba te mogu reagirati na različite zahtjeve u pogledu sjedenja i utovara.

Škoda Kodiaq (1)

Ukoliko odaberete verziju s pet sjedala prtljažnik će imati obujam 720 litara dok s preklopljenom stražnjom klupom raste na 2065 litara.

Kao što inače očekujemo od Škode, ponuda mjesta u interijeru je izdašna i iznadprosječna. U vozilu dužine 4,7 i širine 1,88 metara instrumentna ploča je pregledna, podijeljena u dvije simetrične zone, za vozača i suvozača. Karakteristični za unutrašnjost su četiri velike mlaznice za zrak koje su markantno uspravno postavljene; središnje mlaznice uokviruju putno računalo dok se bridovi protežu na gornjoj strani instrumentne ploče i tu tvore trapez koji podsjeća na oblik poklopca motornog prostora Škode Kodiaq.

Škoda Kodiaq (3)

U Kodiaqu su komande razmještene logično i intuitivno sa svim prekidačima lako dostupnima. Sjedi se na sjedalima napravljenim od visokokvalitetnih materijala te vozaču i suputnicima osiguravaju udobno sjedenje.

U dodatnu opremu spadaju grijanje kola upravljača, štitnici bridova vrata, električni osigurač za djecu, nasloni za glavu na kojima se može i spavati.

Škoda Kodiaq (4)
Prvi-sluzbeni-detalji-Skode-Kodiaq
Skoda-Kodiaq-3
Ključne riječi:
Kodiaq premijera Škoda SUV
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. srpanj 1908.

Od kočije do karoserije

Albert Fisher i njegovi nećaci osnovali su uz kapital od 50.000 $ tvrtku Fisher Body Company specijaliziranu za proizvodnju kočija i automobilskih karoserija. Tvrtka je ubrzo postala najveći proizvođač karoserija u svijetu te je surađivala s GM-om.

vs

.::.