Vidiauto Novosti Najave 245 KS za plug in Seat Tarraco FR PHEV

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 29.08.2019. 06:57

Hibridni SUV 

Predstavljen najsnažniji Seat Tarraco s hibridnim plug-in pogonom

245 KS za plug in Seat Tarraco FR PHEV

Plug-in hibridnim modelom Tarraco marka SEAT pokazuje svoju strategiju prema elektrifikaciji, koja će uključivati šest električnih te plug-in hibridnih Seat i Cupra modela do početka 2021. godine.

Seat je za svoj najveći SUV pripremio novu hibridnu plug-in izvedbu koja kombinira 1,4-litreni TSI benzinski motor sa 150 KS i elektromotor od 116 KS, koji u konačnici daju snagu od 245 KS i 400 Nm okretnog momenta.

SEAT-Tarraco-FR-PHEV-Concept-Car_01_HQ

Tu je i 13 kWh baterija koja bi trebala imati doseg preko 50 km, a iako prosječna potrošnja još nije objavljena, emisije CO2 bi trebale biti ispod 50 g/km prema WLTP sustavu mjerenja. Maksimalna brzina hibridnog Seat Tarraca iznosi 217 km/h, dok ubrzanje od 0 do 100 km/h traje 7,4 sekunde.

SEAT-Tarraco-FR-PHEV-Concept-Car_03_HQ

S ovim modelom dolazi i paket opreme FR koji donosi šira kućišta kotača, stražnji spojler i 19-inčne aluminijske naplatke, dok je moguće naručiti i 20-inčne aluminijske naplatke, a tu je i nova boja Fura siva te stražnja svjetla ''coast-to-coast''.

SEAT-Tarraco-FR-PHEV-Concept-Car_10_HQ

Tarraco dobiva i Trail Assist, sustav potpore za manevriranje prikolicom, a tu je i Parking Heater, sustav za brže zagrijavanje motora i vozila tijekom niskih temperatura.

SEAT-Tarraco-FR-PHEV-Concept-Car_13_HQ

U unutrašnjosti nas još očekuje i novi 9,2-inčni zaslon s najnovijom generacijom infotainment sustava, električna sportska sjedala sprijeda, aluminijske papučice i sportski volan s oznakom FR.

SEAT-Tarraco-FR-PHEV-Concept-Car_11_HQ

Novi Seat Tarraco FR PHEV će biti predstavljen na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu, a proizvodnja će krenuti tijekom sljedeće godine u Wolfsburgu i bit će dio najavljenih šest električnih te plug-in hibridnih Seat i Cupra modela do početka 2021. godine.

SEAT-Tarraco-FR-PHEV-Concept-Car_06_HQ
Ključne riječi:
FR PHEV Plug-in hibrid Seat Tarraco
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 8. veljača 1985.

Umro osnivač Jaguara

Sir William Lyons umro je sa 83. godine na današnji dan 1985. u svom domu Wappenbury Hall, Engleska. Jedan od najvećih uspjeha osnivača globalno poznatog osnivača Jaguara bio je model E-type.

vs