Vidiauto Novosti Događanja Nico Rosberg naručuje novi Rimac C_Two

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 25.11.2020. 06:47

Video 

Nico Rosberg pokazuje kako naručuje Rimac C_Two

Nico Rosberg naručuje novi Rimac C_Two

Jedan primjerak modela Rimac C_Two ide u garažu bivšeg svjetskog prvaka u Formuli 1, Nice Rosberga, a on je putem svojeg YouTube kanala prikazao kako je prošlo testiranje i prilagodba boja i opreme.

Nekad prvak Formule 1, a sada uspješan youtuber koji ima preko 877 tisuća pretplatnika, sada je na svom kanalu objavio nekoliko videa vezanih uz njegovu kupnju Rimca C_Two. Nico je posjetio tvornicu Rimac u Svetoj Nedjelji kako bi mogao izabrati opcije za svoj budući automobil.

nico_02

Nico je dosad objavio nekoliko videa, a sve kreće njegovim dolaskom u Svetu Nedjelju gdje je prošetao svim pogonima tvornice i zaključio kako je u Rimcu sve isto kao i u tvornicama gdje se proizvodi Formula 1 – sve je pod istim krovom. Od početka razvoja, pa sve do gotovog proizvoda.

U sljedećem nastavku Nico Rosberg bira boju, a u odluci mu pomažu Mate Rimac, ali i glavni dizajner Adriano Mudri, a kako se nisu mogli odlučiti između crne, crvene i zelene boje, u odabiru će mu pomoći njegovi pratitelji na društvenim mrežama.

Mate je Rosberga provozao u ranom prototipu pa su se šalili i kako ljepljive trake u unutrašnjosti dolaze u serijskoj opremi. No Nico je u trećem videu sjeo u pretprodukcijski model i provozao Matu Rimca, a Mati se na licu vidjelo kako mu nije baš svaki puta bilo svejedno. Uostalom, pogledajte i sami.

Ključne riječi:
C_Two Mato Rimac Nico Rosberg Rimac
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 17. listopad 1994.

10-17-1994 Najduža vožnja taksijem

Najduža vožnja taksijem

Nakon 42.350 prijeđenih kilometara vozač taksija Jeremy Levine i dvoje putnika Mark Aylett i Carlos Aresse vratili su se u London s puta do Rta dobre nade u Južnoj Africi. Putnici su za avanturu platili nevjerojatnih 40.000 funti (oko 65.000 eura).

vs