Vidiauto Novosti Najave Počeli testovi na cesti za Rimac C_Two

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 18.12.2019. 05:44

Testiranje 

Prototipovi modela Rimac C_Two kreću s testiranjima na cesti

Počeli testovi na cesti za Rimac C_Two

Objavljen je video u kojem se vide zamaskirani primjerci modela C_Two u vožnji na cesti, što znači kako je započela nova faza testiranja.

U priloženom videu možete vidjeti zamaskirani Rimac C_Two na domaćim cestama, a ovo je jedan od ukupno 17 primjeraka koji će biti proizveden u predserijskoj fazi. Još od proljeća traju razna testiranja novog modela, a testiraju se sve komponente, uključujući i crash testovi. Sve se to radi kako bi se budućim vlasnicima isporučio savršen automobil.

Mate Rimac je izjavio:''Radimo naporno kako bi napravili automobil onakav kakav smo i zamislili: nova vrsta hiper automobila koji omogućuje ekstremne performanse električnog pogona, kao i nova vozačka iskustva. Istovremeno bit će riječ o tehničkom remekdjelu, gledajući iz perspektive inženjera. C_Two će imati novi osjećaj u vožnji, vrhunsku upravljivost i prvoklasnu dinamiku koja će definirati naš novi automobil – želimo da ovaj automobil bude intuitivan i koristan, ali istovremeno oštar i sposoban. Ovaj dio testiranja i podešavanja je jako važan kako bi bili sigurni da ćemo na kraju isporučiti ono što obećavamo – vožnja modela C_Two će biti nešto sasvim drugačije.''

Ključne riječi:
C_Two prototip Rimac
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 8. veljača 1985.

Umro osnivač Jaguara

Sir William Lyons umro je sa 83. godine na današnji dan 1985. u svom domu Wappenbury Hall, Engleska. Jedan od najvećih uspjeha osnivača globalno poznatog osnivača Jaguara bio je model E-type.

vs