Vidiauto Novosti Događanja Klizanje s Citroenom Technospace

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 17.12.2013. 09:55

Šalata 

Klizanje s Citroenom Technospace

Klizanje s Citroenom Technospace

Posjetitelji zagrebačkog klizališta Šalata u subotu 14. prosinca 2013., osim što su imali besplatno klizanje, mogli su se klizati s Citroenom C4 Picasso, ali i s hokejašima Medveščaka.

Povod za klizanje s Medvjedima bio je dolazak Citroena C4 Picasso na hrvatsko tržište, a posjetitelji na Šalati mogli su se klizati oko novog Technospacea i družiti s hokejašima Medveščaka i njihovim obiteljima. Od hokejaša (na Šalati su bili Dario Kostović, Nathan Perković, Mike Ryan i Ivan Švarny) su se mogli dobiti i autogrami.

Ukoliko su i vama jako dragi Medvjedi, a kupujete novi automobil, Citroen nudi specijalnu seriju Medveščak na modelima Citroen C3, Citroen C4 i Citroen C-Elysee. Kupite li novi Citroen Medveščak u prosincu 2014, na dar ćete dobiti četiri zimske gume.

Na VidiAuto.com uskoro slijedi test Citroen C4 Picasso e-HDi Intensive, a početna cijena za Citroen C4 Picasso je 136.000 kuna.

Klizanje s Citroenom Technospace (2)
Klizanje s Citroenom Technospace (3)
Klizanje s Citroenom Technospace (4)
Ključne riječi:
C3 C4 Picasso cijena u Hrvatskoj Citroën Medveščak
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.