Vidiauto Automobili Predstavljamo Citroen poklanja 4 zimske gume

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 03.12.2013. 09:32

Akcija 

Kupujete novi auto? Citroen poklanja 4 zimske gume

Citroen poklanja 4 zimske gume

Ukoliko u zadnji trenutak kupujete novi automobil i trebate za njega zimske gume, a volite i hokej(aše), Citroen nudi specijalnu seriju Medveščak (C3, C4 i C-Elysée) sa specijalnim cijenama.

Akcija traje u prosincu 2013. te se odnosi na modele Citroen C3, Citroen C4 i Citroen C-Elysée.
Cijena za Citroen C3 Medveščak starta od 79.900 kn uz emisiju CO2 od 85 g/km, a serijska oprema uključuje klima uređaj, radio CD MP3, ABS+REF+AFU, 6 zračnih jastuka, regulator/limitator brzine, električne podizače stakala i električni retrovizor, svjetla za maglu i dr.

Drugi model Citroen C-Elysée Medveščak HDi 90 BVM ima cijenu od 99.900 kn (emisija od 108 g/km CO2) i uključuje ABS+REF+AFU+ESP, četiri zračna jastuka, ručni klima uređaj, radio CD MP3, Paket kromirani look ((kromirani umetci na prednjem braniku,kromirane letvice na bočnim staklima) i dr.

Citroen C-Elysée

S obzirom da su kupci pokazali veliki interes, Citroen nastavlja s ponudom za Citroen C4 HDi 90, uz cijenu za samo 109.900 kn. Serijska oprema uključuje klima uređaj, radio CD MP3, 6 zračnih jastuka, naplatke od lagane legure 16“, svjetla za maglu, regulator/limitator brzine, ABS s elektronskim razdjelnikom kočenja (REF) i pomoć pri naglom kočenju (AFU), ESP sustav elektronske kontrole stabilnosti i ASR, električne podizače stakala sprijeda i straga, električne retrovizore, pomoć pri parkiranju straga i dr.

Ključne riječi:
C-Elysee C3 C4 cijena u Hrvatskoj Citroën zimske gume
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 24. lipanj 1900.

Promet u nacionalnom parku Yosemite

Oliver Lippincott na današnji je dan 1900. godine postao prva osoba koja je u nacionalni park Yosemite ušao motornim vozilom, točnije, tzv. Locomobilom.

vs

.::.