Vidiauto Novosti Autobiz Bogata ponuda guma Goodyear UltraGrip

Autor: Promo Objavljeno: 16.11.2020. 05:02

Gume 

Višestruko nagrađivane Goodyear zimske gume iz serije UltraGrip

Bogata ponuda guma Goodyear UltraGrip

I ove zime Goodyear u svom asortimanu ističe svoje višestruko nagrađivanih zimske gume UltraGrip. Ovu seriju guma namijenjenih za vrlo izdržljive i gradske automobile te gospodarska vozila karakterizira još učinkovitije kočenje i još bolje prianjanje, čime te gume vozačima osiguravaju vrhunsku zimsku izdržljivost. 

Goodyear je prije predstojeće zime istaknuo zimske gume iz svog asortimana serije UltraGrip. Upotrebom naprednih tehnologija gume UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ i UltraGrip Cargo osiguravaju povećanu izdržljivost i u teškim zimskim uvjetima.

Goodyear predstavlja cjelovitu nadogradnju asortimana svojih visestruko nagrađenih zimskih guma UltraGrip

Zahvaljujući dvjema ključnim tehnologijama, guma UltraGrip Performance+ za automobile visokih performansi odlikuje se povećanom izdržljivošću na mokroj i suhoj površini te u zimskim uvjetima. Tehnologija Traction Protect uključuje smolu koja poboljšava sposobnost prilagodbe gume podlozi, čime se sile kočenja učinkovitije pretvaraju u prianjanje. Potonje na snijegu i ledu dodatno poboljšava i tehnologija Winter Grip, koja ovom mješavinom omogućuje gumi veću elastičnost na niskim temperaturama.

Guma UltraGrip Performance+ za automobile visokih performansi-povecana izdrzljivost na mokroj i suhoj povrsini te u zimskim uvjetima

Tehnologijom Winter Grip ponosi se i guma UltraGrip 9+, koja vozačima manjih gradskih automobila u teškim zimskim prilikama osigurava izvrsno prianjanje. Guma istodobno omogućuje i brojne prijeđene kilometre jer je od pukotina i kidanja komadića na gruboj podlozi štiti tehnologija Mileage Plus.

Seriju cine gume UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+i UltraGrip Cargo

Guma UltraGrip Cargo, svojim usavršenim dezenom gaznog sloja i gumenom mješavinom vozačima lakih teretnih vozila omogućuje iznimnu kočnu izdržljivost na snijegu. Osiguravanjem brojnih prijeđenih kilometara guma doprinosi i smanjenju troškova vlasništva. Gume UltraGrip 9+ i UltraGrip Cargo dostupne su u svim dimenzijama, kao i guma UltraGrip Performance+ za automobile visokih performansi.

UltraGrip Cargo-usavrseni dezen gaznog sloja i poboljsana gumena mjesavina

I za kraj podsjećamo, u zimskim uvjetima, bez obzira je li cesta suha, mokra ili prekrivena snijegom, uvijek preporučujemo da su na vozilu montirane sve četiri zimske gume, jer samo one omogućuju sigurnu vožnju po zimi i prilagodite svoju vožnju uvijetima na cesti.

Seriju karakterizira jos ucinkovitije kocenje i jos bolje prianjanje, omogucujuci vrhunsku zimsku izdrzljivost
Ključne riječi:
Goodyear Gume UltraGrip UltraGrip Cargo Winter Grip zimske gume
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.