Vidiauto Novosti Akcije Citroen servisna akcija za amortizere

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.02.2020. 15:21

Citroen servisna akcija za amortizere

Citroen servisna akcija za amortizere

Citroën je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën Zauvijek do 28. ožujka 2020. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju poseban popust od 30 % na prednje i stražnje amortizere kao i dijelove ovjesa.

Kako bi vlasnici vozila uživali u svakoj vožnji, besprijekorni amortizeri su posebno bitni. Njihovo prirodno trošenje kroz vrijeme ima štetne posljedice za udobnost, a izričito i za sigurnost jer osiguravaju držanje kotača u kontakt sa tlom bez obzira na uvjete na cesti. Tijekom 20.000 prijeđenih kilometara barem milijun puta upijaju udarce, stabiliziraju svaki kotač i omogućuju normalni rad opruge.

AIO banner Citroen_1080x1080_0

Osim o kilometrima, njihovo trošenje ovisi o težinu vozila i stanju ceste. Iako postoji znakovi upozorenja (teško upravljanje u krivinama, gubitak prianjanja prilikom ubrzanja, udarci kod prijelaza na neravninama) pojavljuju se uglavnom prekasno, kad je put zaustavljanja već produžen do 35 %, osjetljivost na aquaplanning povećana do 15 % i Vaše gume se troše do 25 % brže. Neispravan ovjes je u Hrvatskoj treći razlog pada na tehničkom pregledu.

Citroen C5 AIRCROSS HYBRID straga

Zato je bitno nakon prvih 80.000 km povjeriti ovlaštenom servisu Citroën kontrolu amortizera, a zatim svakih 20.000 kilometara. Amortizeri marke Citroën pružaju bezuvjetnu udobnost i sigurnost u vožnji te zadovoljavaju stroge specifikacije.

Kupci se mogu učlaniti u program vjernosti Citroën Zauvijek u servisima Citroën za 149 kn, iskoristiti odmah popust akcije i ostvariti razne pogodnosti tijekom cijele godine - povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine i poseban popust od 30% na najskuplji dio prve ugradnje.

Ključne riječi:
akcija amortizer Citroën
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 1. ožujak 1975.

3-1-1975 Honda Civic stigla u SAD

Honda Civic stigla u SAD

Hondin planetarno popularni Civic stigao je na današnji dan 1975. godine na američko tržište kao alternativa neekonomičnim automobilima tamošnjih proizvođača.

vs