Vidiauto Novosti Akcije Peugeot servisna akcija za amortizere

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 19.02.2020. 15:18

Peugeot servisna akcija za amortizere

Peugeot servisna akcija za amortizere

Peugeot je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek do 28. ožujka 2020. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju poseban popust od 30 % na prednje i stražnje amortizere kao i dijelove ovjesa.

Kako bi vlasnici vozila uživali u svakoj vožnji, besprijekorni amortizeri su posebno bitni. Njihovo prirodno trošenje kroz vrijeme ima štetne posljedice za udobnost, a izričito i za sigurnost jer osiguravaju držanje kotača u kontakt sa tlom bez obzira na uvjete na cesti. Tijekom 20.000 prijeđenih kilometara barem milijun puta upijaju udarce, stabiliziraju svaki kotač i omogućuju normalni rad opruge.

AIO banner Peugeot_1080x1080

Osim o kilometrima, njihovo trošenje ovisi o težinu vozila i stanju ceste. Iako postoji znakovi upozorenja (teško upravljanje u krivinama, gubitak prianjanja prilikom ubrzanja, udarci kod prijelaza na neravninama) pojavljuju se uglavnom prekasno, kad je put zaustavljanja već produžen do 35 %, osjetljivost na aquaplanning povećana do 15 % i Vaše gume se troše do 25 % brže. Neispravan ovjes je u Hrvatskoj treći razlog pada na tehničkom pregledu.

Kupci se mogu učlaniti u program vjernosti Peugeot Zauvijek u servisima Peugeot za 149 kn, iskoristiti odmah popust akcije i ostvariti razne pogodnosti tijekom cijele godine - povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30 %, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine i poseban popust od 30% na najskuplji dio prve ugradnje.

Ključne riječi:
akcija amortizer Peugeot
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 25. travanj 1925.

4-25-1925 Debi Maseratija

Debi Maseratija

Prvi automobil Alfierija Maseratija, Tipo 26, debitirao je pobijedivši u svojoj klasi u Targa Floriju. Alfieri Maserati sam je vozio trkaći automobil.

vs

.::.