Vidiauto Novosti Akcije All Star 2020 akcijska ponuda Mercedesa

Autor: Igor Rudež Objavljeno: 28.04.2020. 14:54

All Star 2020 akcijska ponuda lagerskih vozila Mercedes-Benz

All Star 2020 akcijska ponuda Mercedesa

Mercedes-Benz obilježava početak povratka u ''novu normalu'' pa su za sve vjerne kupce i prijatelje marke Mercedes-Benz pripremili atraktivnu ponudu vozila sa zalihe s uštedama sve do 100.000 kn, ovisno o modelu.

Ova se akcijska ponuda nastavlja na dosadašnji All Star s tom razlikom da paket koji je uključivao produljeno jamstvo, servisiranje u trajanju od 4 godine, registraciju i nultu kamatnu stopu više nije uključen u cijenu vozila.

Kupac sada ima slobodan izbor što želi učiniti s istaknutim popustom. Može ga čitavog pretočiti u popust na redovnu cijenu ili može iskoristiti dio popusta za ugovaranje produljenog jamstva, servisnog paketa ili nečeg drugog poput dodatne opreme ili  artikala iz Mercedes-Benz Collection ponude.

mercedes akcija popust po modelima

Ponuda modela se razlikuje ovisno o prodajnom partneru. Dnevno ažurnu i detaljnu listu atraktivno opremljenih vozila u ponudi ćete naći na poveznici:

https://www.mercedes-benz.hr/osobna-vozila/kupovina/prodajne-akcije/all-star.html

Ponuda vrijedi do 30.06.2020. ili do isteka zaliha.

Ključne riječi:
akcija Mercedes-Benz
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 26. listopad 1955.

10-26-1955 Rođen Sammy Swindell

Rođen Sammy Swindell

Sammy Swindell najuspješnjiji vozač u povijesti Sprint Car serije rođen je na današnji dan. On je kao prvi i jedini u povijesti uspio pobijediti na svim utrkama u jednoj sezoni Pennzoil World of Outlaws serije. Bilo je to 1995. godine.

vs