Vidiauto Automobili Predstavljamo Novi Berlingo za nove radne pobjede

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.03.2015. 01:08

Geneva Motor Show 2015 

Novi Berlingo za nove radne pobjede

Novi Berlingo za nove radne pobjede

Novost na novom Citroenu Berlingo su novi odbojnik s preraspoređenim dnevnim LED svjetlima te nova prednja maska.

Začetnik segmenta vozila za razbibrigu, Citroen Berlingo uvijek je imao suvremen i praktičan odgovor na očekivanja svojih kupaca. Tom uspjehu svjedoči 2,9 milijuna registriranih prodanih vozila od 1996. godine. Idealan je partner u svim prilikama, za obitelji u izvedbi Multispace, a za poslovne korisnike u izvedbi gospodarskog vozila.

Citroen Berlingo je pravi uzor među jednovolumenima, više je puta obnavljan i sada je osuvremenjen tako da objedinjuje dizajn i funkcionalnost, udobnost i robusnost, tehnologiju i jednostavnost.

Novi Citroen Berlingo zadržao je sve svoje adute prilagodljivosti, obujma, udobnosti i opreme.

Prednji se kraj sastoji od novog odbojnika s preraspoređenim dnevnim LED svjetlima i novom prednjom maskom. Gama je upotpunjena i dvjema novim vanjskim bojama, sivom Acier i smeđom Moka, kako bi se ojačao karakter vozila.

U izvedbi Multispace dolazi opcija Modutop, odvojena su stražnja sjedala, stražnje staklo se otvara; u gospodarskoj izvedbi nalaze se kabina Extenso i tri modularna prednja sjedala. Ti se aduti sada odražavaju u kabini preuređenoj ponajprije novim unutarnjim presvlakama, tkaninama Quad i Liberia, kojima je personalizirana unutrašnjost.

Ugrađen je novi 7’’ ekran osjetljiv na dodir. Taj zaslon obuhvaća medijske i navigacijske funkcije ili pak funkciju prikaza zaslona pametnog telefona s pomoću opcije Mirror Screen kako biste u svakom trenutku bili povezani. Za bezbrižniju i jednostavniju vožnju novi Berlingo opremljen je i tehnologijom naglog kočenja u nuždi, Active City Brake, kao i kamerom za vožnju unatrag i sustavom pomoći pri parkiranju sprijeda.

Ta inteligentna tehnologija združuje se s učinkovitim motorima posljednje generacije, ugradnjom tehnologije BlueHDi u dizelske motore, te, ovisno o motoru, ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, u službi užitka u vožnji te smanjene potrošnje i emisija CO2. Tako Novi Citroen Berlingo Multispace postiže potrošnju od 4,1 l/100 km i emisiju CO2 od 109 g uz motor BlueHDi 100 S&S s ručnim mjenjačem, a u gospodarskoj se izvedbi pak može postići emisija CO2 od 106 g uz motor BlueHDi 100 S&S ETG6.

Prostrana kabina se ističe iznimnom količinom prostora za koljena za putnike straga (24,5 cm) i prtljažnikom velikog obujma od 675 litara koji se može povećati na 3.000 litara kad se uklone stražnja sjedala.

Ključne riječi:
Berlingo Citroën Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 11. svibanj 1946.

5-11-1946 Ferrarijeva prva utrka

Ferrarijeva prva utrka

Ferrari je na današnji dan 1946. godine po prvi put samostalno nastupio u automobilskoj utrci koja je održana u Piacenzi, Italija. Nakon te prve legendarne utrke, Ferrari je postao najuspješniji proizvođač u automobilskim utrkama.

vs

.::.