Vidiauto Automobili Predstavljamo Novi Berlingo za nove radne pobjede

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.03.2015. 01:08

Geneva Motor Show 2015 

Novi Berlingo za nove radne pobjede

Novi Berlingo za nove radne pobjede

Novost na novom Citroenu Berlingo su novi odbojnik s preraspoređenim dnevnim LED svjetlima te nova prednja maska.

Začetnik segmenta vozila za razbibrigu, Citroen Berlingo uvijek je imao suvremen i praktičan odgovor na očekivanja svojih kupaca. Tom uspjehu svjedoči 2,9 milijuna registriranih prodanih vozila od 1996. godine. Idealan je partner u svim prilikama, za obitelji u izvedbi Multispace, a za poslovne korisnike u izvedbi gospodarskog vozila.

Citroen Berlingo je pravi uzor među jednovolumenima, više je puta obnavljan i sada je osuvremenjen tako da objedinjuje dizajn i funkcionalnost, udobnost i robusnost, tehnologiju i jednostavnost.

Novi Citroen Berlingo zadržao je sve svoje adute prilagodljivosti, obujma, udobnosti i opreme.

Prednji se kraj sastoji od novog odbojnika s preraspoređenim dnevnim LED svjetlima i novom prednjom maskom. Gama je upotpunjena i dvjema novim vanjskim bojama, sivom Acier i smeđom Moka, kako bi se ojačao karakter vozila.

U izvedbi Multispace dolazi opcija Modutop, odvojena su stražnja sjedala, stražnje staklo se otvara; u gospodarskoj izvedbi nalaze se kabina Extenso i tri modularna prednja sjedala. Ti se aduti sada odražavaju u kabini preuređenoj ponajprije novim unutarnjim presvlakama, tkaninama Quad i Liberia, kojima je personalizirana unutrašnjost.

Ugrađen je novi 7’’ ekran osjetljiv na dodir. Taj zaslon obuhvaća medijske i navigacijske funkcije ili pak funkciju prikaza zaslona pametnog telefona s pomoću opcije Mirror Screen kako biste u svakom trenutku bili povezani. Za bezbrižniju i jednostavniju vožnju novi Berlingo opremljen je i tehnologijom naglog kočenja u nuždi, Active City Brake, kao i kamerom za vožnju unatrag i sustavom pomoći pri parkiranju sprijeda.

Ta inteligentna tehnologija združuje se s učinkovitim motorima posljednje generacije, ugradnjom tehnologije BlueHDi u dizelske motore, te, ovisno o motoru, ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, u službi užitka u vožnji te smanjene potrošnje i emisija CO2. Tako Novi Citroen Berlingo Multispace postiže potrošnju od 4,1 l/100 km i emisiju CO2 od 109 g uz motor BlueHDi 100 S&S s ručnim mjenjačem, a u gospodarskoj se izvedbi pak može postići emisija CO2 od 106 g uz motor BlueHDi 100 S&S ETG6.

Prostrana kabina se ističe iznimnom količinom prostora za koljena za putnike straga (24,5 cm) i prtljažnikom velikog obujma od 675 litara koji se može povećati na 3.000 litara kad se uklone stražnja sjedala.

Ključne riječi:
Berlingo Citroën Ženeva Motor Show
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 9. prosinac 1963.

12-9-1963 Proizveden posljednji Studebaker

Proizveden posljednji Studebaker

Studebaker Brothers Manufacturing Company, osnovan tijekom civilnog rata, bio je najveći svjetski proizvođač kočija sa zapregom. Kada su stigli auti, Studebaker je postao poznati proizvođač automobila. Ipak, Studebaker nije mogao držati korak s konkurentima.

vs