Vidiauto Automobili Novi automobili na hrvatskim cestama Citroen special: Berlingo Multispace Medveščak

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 04.11.2014. 18:00

Citroenova specijalna serija 

Citroen special: Berlingo Multispace Medveščak

Citroen special: Berlingo Multispace Medveščak

Citroen Berlingo Multispace Medveščak rezultat je nastavka dugogodišnje suradnje s  KHL Medveščak.

Specijalna serija Citroen Berlingo Multispace Medveščak dostupan je od studenog 2014. čime Citroen potvrđuje svoje partnerstvo sa zagrebačkim hokejaškim klubom Medveščak.

Citroen Berlingo Multispace Medvescak (2)

Citroen Berlingo Multispace Medveščak je obiteljsko vozilo koje donosi robusnost, praktičnost i prostranost, a bogata serijska oprema donosi uzdužne krovne nosače, ABS+REF+AFU+ESP, električne podizače prednjih stakala, progresivni servo upravljač, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača, daljinsko centralno zaključavanje, električne vanjske retrovizore, klima uređaj. Nadalje, u opremi su LED dnevna svijetla, lijeva i desna bočna klizna vrata, odižuća stražnja vrata, polica iznad vjetrobranskog stakla, radio CD MP3 s komandama na volanu + 4 zvučnika + Jack utičnica + putno računalo, sjedalo vozača podesivo po visini, svjetla za maglu, dok su ukrasni poklopci kotača 15" Airflow.

Cijena za Citroen Berlingo Multispace Medveščak s motorom e-HDi 90 BVM je 127.900 kuna.

Citroen Berlingo Multispace Medvescak (3)
Ključne riječi:
Berlingo cijena u Hrvatskoj Citroën Medveščak Multispace
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 13. kolovoz 1907.

Prvi taksi u SAD-u

Prvi taksi izašao je na ulice New Yorka  kao prvo vozilo te vrste u SAD-u. Prvi motorizirani taksiji u svijetu pojavili su se u Europi krajem 19. stoljeća, a naziv su dobili po uređaju taksimetru koji služi za izračunavanje cijene vožnje.

vs