Vidiauto Automobili Predstavljamo Nove Dacije i novi motor SCe 75

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 14.12.2016. 15:50

Dacia se obnovila 

Nove Dacije i novi atmosferski benzinski motor SCe 75

Nove Dacije i novi motor SCe 75

Dacia je obnovila vanjski izgled, ali i neke pojedinosti u unutrašnjosti na modelima Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV. Novost je i novi atmosferski benzinski motor SCe 75.

Iz Dacije stiže nekoliko zanimljivih novosti, a uz redizajn modela Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV te obnovljene Dokker, novi Dokker Van i novi Lodgy predstavili su i novi atmosferski benzinski motor SCe 75 te Dacijin automatski mjenjač s dvostrukom spojkom EDC u modelu Duster. Duster je s mjenjačem EDC dostupan u kombinaciji s dizelskim motorom dCi 110 4x2 S&S.

Dacia Logan i Logan MCV

Dacia Logan i Logan MCV

Sandero, Sandero Stepway, Logan i Logan MCV sad krasi još suvremeniji dizajn, naglašen novim svjetlosnim potpisom sprijeda i straga, novom unutrašnjošću, novim rješenjima za odlaganje tereta i opremom – i sve to i dalje po pristupačnim cijenama. Nova LED dnevna svjetla prerađena su i sada izgledaju još suvremenije. Izgledom podsjećaju na četiri složena pravokutnika koji su postali Dacijin novi svjetlosni potpis. Sve modele krasi širi prednji kraj koji im daje sportskiji izgled. Stražnji svjetlosni potpis također čine četiri osvijetljena pravokutnika. Novi dizajn prednjeg odbojnika s kromiranim profilima usisnika zraka i obrubima svjetala za maglu dodatno ističe njihove mišićave linije.

Dacia Sandero Stepway 2

Dacia Sandero Stepway

Dizajn prednjeg dijela novog Sandero Stepwaya nadahnut je dizajnom modela Duster - crne nijanse odbojnika elegantno se nadopunjuju s kromiranim pravokutnicima prednje maske i prednjem kraju vozila daju dinamičan izgled. Povišeni razmak od tla, zaštite podvozja sprijeda i straga od mat kroma te uzdužni krovni nosači ističu karakter SUV-a. Kromirana ispušna cijev naglašava čvrst i odvažan karakter vozila.

Dacia Sandero Stepway 3

Dacia Sandero Stepway

Unutrašnjost novih modela sada izgleda luksuznije zahvaljujući mat kromiranim umetcima upravljača, obrubima ventilacijskih otvora, instrumentima i armaturnoj ploči te ručicama vrata i ručice mjenjača.
Truba se na novome upravljaču s četiri kraka nalazi u sredini, a upravljač u vrhunskim inačicama krasi ekskluzivna Soft Feel završna obrada koja je iznimno izdržljiva i mekša na dodir. Svi su modeli dostupni s novim presvlakama koje unutrašnjosti daju svjež izgled i pridonose većoj udobnosti. Presvlake novog Sandera Stepway krasi 3D uzorak za veći dojam dubine, dodatno naglašen ukrasnim šavovima.

Dacia Sandero Stepway 4

Dacia Sandero Stepway

Ključne riječi:
Dacia Duster Logan Logan MCV Sandero
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 21. lipanj 1947.

6-21-1947 Prva Mille Miglia nakon rata

Prva Mille Miglia nakon rata

Na današnji dan 1947. godine započela je prva poslijeratna utrka Mille Miglia u Brescia, Italija, dvadeset godina nakon što je kreator Aymo Maggi dobio dozvolu za pokretanje utrke od Brescia do Rima i natrag...

vs

.::.