Vidiauto Automobili Nove tehnologije, studije&prototipi Prošetajte Lamborghinijevim muzejom

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.10.2013. 19:58

Google Maps 

Prošetajte Lamborghinijevim muzejom

Prošetajte Lamborghinijevim muzejom

Upravo sada možete virtualno prošetati Lamborghinijevim muzejom - Google je omogućio virtualni posjet koristeći StreetView.

Zasigurno biste željeli vidjeti legendarne modele kao što su Miura, Countach, Diablo i Murciélago, a egzotični automobili su postavljeni u prostoru površine od 1500 kvadratnih metara, na dva kata. Usluga omogućuje i virtualni ulazak u interijere nekih modela automobila - u Lamborghini Reventon, Estoque i Sesto Elemento.
Muzej se nalazi u Italiji, u malenom selu Sant'Agata Bolognese (Sveta Agata, u blizini Bolonje), a
Lamborghini je prvi proizvođač sportskih automobila u Italiji koji u partnerstvu s Googleom omogućuje virtualnu posjetu interijeru svojeg muzeja.
 
Nakon što smo počeli šetati po ulicama gradova i prirodnim okolišem, Google Streetview se sve češće seli i u zatvorene prostore kao što su muzeji, galerije i znanstveni istraživački centri, donosi portal Vidi.hr.
 
Kliknite na ovaj link i krenite u šetnju.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 13. kolovoz 1907.

Prvi taksi u SAD-u

Prvi taksi izašao je na ulice New Yorka  kao prvo vozilo te vrste u SAD-u. Prvi motorizirani taksiji u svijetu pojavili su se u Europi krajem 19. stoljeća, a naziv su dobili po uređaju taksimetru koji služi za izračunavanje cijene vožnje.

vs