Vidiauto Automobili Eko automobili Tesla Model III bit će jeftiniji elektroautomobil

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.07.2014. 12:03

Tesla Motors 

Tesla Model III bit će jeftiniji elektroautomobil

Tesla Model III bit će jeftiniji elektroautomobil

Mnogima je Tesla Motors zapeo za oko, ali cijena je mnogima prepreka, kao i veličina vozila. Iz Tesle najavljuju manju i jeftiniju inačicu.

Tesla Motors Model III planiran je za 2017. godinu i bit će manji i jeftiniji električni automobil koji će konkurirati BMW-ovoj seriji 3. S dosegom vožnje većim od 200 kilometara s jednim punjenjem baterija imat će cijenu od 35.000 američkih dolara. Ipak, za očekivati je kako će se informacija o toj kilometraži ipak povećati kroz sljedeće tri godine, kada se očekuje bolje iskorištavanje i upravljanje energijom iz baterija. Naravno, možda možemo očekivati i neke nove vrste baterija, ne samo metal hidridne i litijske kakve se danas koriste u električnim i hibridnim vozilima.

Kompaktni automobil Tesla Motors Model III bit će 20% manji od modela Tesla Model S, a fotografija koju smo objavili je Model S jer još uvijek ne postoje fotografije Modela III.

Tesla Motors Model S 2
Ključne riječi:
Model III Model S Tesla
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

UčitavamNa dan: 18. studeni 1987.

11-18-1987 Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Ferrari 250 GTO postaje najskuplji automobil na svijetu

Na aukciji starih automobila Ferrari 250 GTO iz 1963. prodan je za tada nevjerojatnih 1.600.000 dolara što je do tada bio najveći iznos ikada plaćen za jedan automobil. Danas najskuplji automobili na aukcijama dostižu mnogo veću vrijednost, a cijenom od milijun dolara mogu se pohvaliti i neki serijski automobili.

vs