Vidiauto Automobili Eko automobili Tesla Model III bit će jeftiniji elektroautomobil

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 16.07.2014. 12:03

Tesla Motors 

Tesla Model III bit će jeftiniji elektroautomobil

Tesla Model III bit će jeftiniji elektroautomobil

Mnogima je Tesla Motors zapeo za oko, ali cijena je mnogima prepreka, kao i veličina vozila. Iz Tesle najavljuju manju i jeftiniju inačicu.

Tesla Motors Model III planiran je za 2017. godinu i bit će manji i jeftiniji električni automobil koji će konkurirati BMW-ovoj seriji 3. S dosegom vožnje većim od 200 kilometara s jednim punjenjem baterija imat će cijenu od 35.000 američkih dolara. Ipak, za očekivati je kako će se informacija o toj kilometraži ipak povećati kroz sljedeće tri godine, kada se očekuje bolje iskorištavanje i upravljanje energijom iz baterija. Naravno, možda možemo očekivati i neke nove vrste baterija, ne samo metal hidridne i litijske kakve se danas koriste u električnim i hibridnim vozilima.

Kompaktni automobil Tesla Motors Model III bit će 20% manji od modela Tesla Model S, a fotografija koju smo objavili je Model S jer još uvijek ne postoje fotografije Modela III.

Tesla Motors Model S 2
Ključne riječi:
Model III Model S Tesla
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 6. prosinac 1976.

12-6-1976 O'Neal postavila novi rekord

O'Neal postavila novi rekord

Na današnji dan, Kitty O'Neal je postavila novi brzinski rekord za žene. Upravljajući raketno vozilo Moticator SM1, O'Neal je u pustinji Alvard postigla brzinu od 844 km/h. Prosječna brzina joj je iznosila 825 km/h čime je postigla novi rekord za žene.

vs