Vidiauto Zanimljivosti Izvještaji s autosajmova Raj za ljubitelje tuninga - SEMA Show 2013

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 06.11.2013. 09:01

Las Vegas 

Raj za ljubitelje tuninga - SEMA Show 2013

U Las Vegasu je otvoren SEMA Show 2013, izložba koja okuplja ljubitelje tuninga. Donosimo fotografije s lica mjesta.

Na SEMA Showu 2013 već su odabrani i najbolji izloženi modeli vozila. Ford Mustang, Scion FR-S, Ford F-Series i Jeep Wrangler ponijeli su titulu SEMA Award Winners. Naime, radi se o nagradi za najbolji tuning vozila u četiri kategorije. Ford Mustang je „Hottest car“, Scion FR-S je „Hottest Sport Compact“, Ford F-Series je osvojio nagradu kao „Hottest Truck“, dok je Jeep Wrangler „Hottest 4x4 SUV“. Pobjednici Ford Mustang, Scion FR-S, Ford F-Series i Jeep Wrangler izabrani su zato što su njihovi vlasnici uložili više nego drugi vlasnici u svoja vozila, a potrošači mogu očekivati veliku ponudu posebnih proizvoda kojima će se vozila poboljšati u svakom pogledu.

SEMA Show je mjesto na kojem se predstavljaju najnoviji i najinovativniji proizvodi, koji se mogu vidjeti po prvi put. Mjesto je to na kojem se stvaraju trendovi koji utječu na potrošače u cijelom svijetu.

Na ovogodišnjem SEMA Show 2013 predstavlja se više od 2400 izlagača koji izlažu na tisuće proizvoda dizajniranih za poboljšanje performansi, sigurnosti i udobnosti. Naravno, i za poboljšanje dizajna i udobnosti vozila.

Specialty Equipment Market Association (SEMA) je sajam iza kojeg stoji neprofitna udruga osnovana 1963. godine, a SEMA Show se održava od 1967. godine kao godišnja manifestacija koja okuplja proizvođače i kupce koje zanima dodatna oprema za automobile i kamione. Na SEMA Showu se mogu vidjeti proizvodi koji poboljšavaju stil, funkcionalnost, udobnost, praktičnost i sigurnost automobila i kamiona.

Ključne riječi:
Ford Las Vegas Mustang SEMA tuning
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


Na dan: 22. rujan 1893.

9-22-1893  Prvi američki automobil

Prvi američki automobil

Prvi automobil u Americi izradili su braća Charles i Frank Duryea, inače proizvođači bicikala. Braći je za izradu automobila bilo potrebno oko dvije godine. Na današnji su ga dan ponosno prvi puta provozali ulicama Springfielda u državi Massachusetts.

vs

.::.