Vidiauto Zanimljivosti Izvještaji s autosajmova Raj za ljubitelje tuninga - SEMA Show 2013

Autor: Krunoslav Ćosić Objavljeno: 06.11.2013. 09:01

Las Vegas 

Raj za ljubitelje tuninga - SEMA Show 2013

U Las Vegasu je otvoren SEMA Show 2013, izložba koja okuplja ljubitelje tuninga. Donosimo fotografije s lica mjesta.

Na SEMA Showu 2013 već su odabrani i najbolji izloženi modeli vozila. Ford Mustang, Scion FR-S, Ford F-Series i Jeep Wrangler ponijeli su titulu SEMA Award Winners. Naime, radi se o nagradi za najbolji tuning vozila u četiri kategorije. Ford Mustang je „Hottest car“, Scion FR-S je „Hottest Sport Compact“, Ford F-Series je osvojio nagradu kao „Hottest Truck“, dok je Jeep Wrangler „Hottest 4x4 SUV“. Pobjednici Ford Mustang, Scion FR-S, Ford F-Series i Jeep Wrangler izabrani su zato što su njihovi vlasnici uložili više nego drugi vlasnici u svoja vozila, a potrošači mogu očekivati veliku ponudu posebnih proizvoda kojima će se vozila poboljšati u svakom pogledu.

SEMA Show je mjesto na kojem se predstavljaju najnoviji i najinovativniji proizvodi, koji se mogu vidjeti po prvi put. Mjesto je to na kojem se stvaraju trendovi koji utječu na potrošače u cijelom svijetu.

Na ovogodišnjem SEMA Show 2013 predstavlja se više od 2400 izlagača koji izlažu na tisuće proizvoda dizajniranih za poboljšanje performansi, sigurnosti i udobnosti. Naravno, i za poboljšanje dizajna i udobnosti vozila.

Specialty Equipment Market Association (SEMA) je sajam iza kojeg stoji neprofitna udruga osnovana 1963. godine, a SEMA Show se održava od 1967. godine kao godišnja manifestacija koja okuplja proizvođače i kupce koje zanima dodatna oprema za automobile i kamione. Na SEMA Showu se mogu vidjeti proizvodi koji poboljšavaju stil, funkcionalnost, udobnost, praktičnost i sigurnost automobila i kamiona.

Ključne riječi:
Ford Las Vegas Mustang SEMA tuning
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
Na dan: 25. listopad 1902.

10-25-1902 Fordov automobil se vraća utrkama

Fordov automobil se vraća utrkama

Godinu dana nakon «razočaravajuće pobjede» (Ford je bio smiješno sporiji, no konkurenti su odustali) na stazi Grosse Point Race Track Fordov automobil ponovno je sudjelovao te premoćno pobijedio u utrci na istoj stazi. Ovoga puta Henry Ford je vozačku zadaću prepustio Barneyu Oldfieldu koji je zajedno s njim sudjelovao u razvoju vozila.

vs